Έχει και ταλέντο και μεγάλη καρδιά ο Βραζιλιάνος.

Ο Ριτσάρλισον δεν ξεχνάει από πού ξεκίνησε τώρα που έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και πάντα προσπαθεί να βοηθάει τους συνανθρώπους του.

Ο 25άχρονος επιθετικός, που αποχαιρέτησε πρόσφατα την Έβερτον για να μετακομίσει στο Λονδίνο για χάρη της Τότεναμ, δίνει συχνά τη φανέλα του στους φιλάθλους μετά το τέλος ενός ματς.

Πολύ πριν ξεκινήσει αυτή η συνήθεια είχε κάνει ευτυχισμένους αρκετούς συμπατριώτες του, χαρίζοντάς τους ρούχα και παπούτσια.

Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, όταν ακόμα βρισκόταν στην Αμέρικα Μινέιρο στο Μπέλο Οριζόντε ο Βραζιλιάνος παρέλαβε για πρώτη φορά είδη ρουχισμού και παπούτσια από τη Nike.

Επρόκειτο για φανέλες και ρούχα προπόνησης, αθλητικά καθημερινά παπούτσια και ποδοσφαιρικά παπούτσια. Του τα έστειλαν για να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητά του.

Εκείνος, όμως, κράτησε μόνο τα απαραίτητα. Όλα τα υπόλοιπα τα διέθεσε σε άπορους.

Το σκηνικό το έμαθαν με μεγάλη καθυστέρηση οι συμπαίκτες του, καθώς δεν ήθελε να καυχηθεί. Το έκανε με την καρδιά του και συνεχίζει να βοηθάει όσους βρίσκονται σε ανάγκη επειδή το αισθάνεται κι όχι επειδή πρέπει να το κάνει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ