Η γηπεδούχος προερχόταν από μια ακόμα νίκη με ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας, και η φιλοξενούμενη από την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ.

Φουλ αγωνιστική δράση είχαμε με την εμβόλιμη 5η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Premier League. Ξεχωριστός ο αγώνας Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ Φόρεστ στο Στάδιο Ετιχάντ.

Η γηπεδούχος προερχόταν από μια ακόμα νίκη με ανατροπή επί της Κρίσταλ Πάλας, και η φιλοξενούμενη από την εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ.

Από νωρίς μπήκε πολύ δυνατά η γηπεδούχος.

Στο 12′ ο Φόντεν γέμισε από αριστερά, ο Χάλαντ έγινε κάτοχος της μπάλας ξέφυγε από τον προσωπικό αντίπαλο στη μικρή περιοχή και με προβολή έκανε το 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα στο 23′ από κακό βολέ του Χέντερσον, ο Χάλαντ έδωσε στον Φόντεν, και αρχικά κόπηκε πριν σουτάρει, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Νορβηγό που έκανε το 2-0

Καταιγιστική η ομάδα του Πεπ, αφού στο 38′ τριπλασίασε τα τέρματα της. Μετά από γέμισμα στην περιοχή της Νότιγχαμ και μετά από δύο κεφαλιές πάσες, έγινε κάτοχος ο  Χάλαντ που σχεδόν από τη γραμμή έκανε το χατ τρικ με κεφαλιά. 3-0.

Η Σίτι είχε την ευκαιρία για το 4-0 στο 43΄αλλά το σουτ του Χούλιαν Αλβάρεζ βρήκε τη βάση του δοκαριού του Χέντερσον.

Το τέλειο χατ τρικ αφού πέτυχε γκολ με το δεξί το αριστερό πόδι και με το κεφάλι.

Ο Έρλινγκ Χάλαντ έκανε ρεκόρ στην  Premier League, αφού πέτυχε ήδη  9 γκολ στα πρώτα 5 παιχνίδια του, και άφησε πίσω τον Σέρχιο Αγκουέρο και Μίκι Κουίν με 8 γκολ ο καθένας.

Στο δεύτερο μέρος η Σίτι συνέχισε με το πόδι πατημένο στο γκάζι.

Μόλις στο πέμπτο λεπτό μετά την έναρξη (50′) ο Σίλβα έστρωσε στον Κανσέλο που έφερε την μπάλα στο δεξί κι έξω από την περιοχή με όμορφο σουτ έκανε το 4-0.

Το πάρτι είχε και συνέχεια για τους παίχτες της Σίτι.

Μετά από πολύ καλή προσπάθεια του Μαχρέζ βρήκε με ωραίο τρόπο στην περιοχή τον Αλβάρεζ που έκανε κίνηση και πέτυχε με όμορφο πλασέ το 5-0. Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ

Ασταμάτητη η γηπεδούχος πέτυχε και έκτο γκολ με τον Αλβάρεζ που πέτυχε το 2ο γκολ του στον αγώνα και στην Πρέμιερ.

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μπορεσε να κοιτάξει στα μάτια την Σίτι η Νότιγχαμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ