Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε της Λιντς με 7-0, σε μια βραδιά γεμάτη θέαμα, γκολ και ρεκόρ. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσαν μια ποδοσφαιρική παράσταση, πέτυχαν την πιο ευρεία νίκη τους φέτος και λίγο έλειψαν να σπάσουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία του συλλόγου. Μπορεί αυτό το ρεκόρ να μην έσπασε, αλλά καταγράφηκαν […]

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβλήθηκε της Λιντς με 7-0, σε μια βραδιά γεμάτη θέαμα, γκολ και ρεκόρ.

Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσαν μια ποδοσφαιρική παράσταση, πέτυχαν την πιο ευρεία νίκη τους φέτος και λίγο έλειψαν να σπάσουν το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης στην ιστορία του συλλόγου.

Μπορεί αυτό το ρεκόρ να μην έσπασε, αλλά καταγράφηκαν δυο άλλα ρεκόρ…

Το πρώτο έχει να κάνει με την ισοφάριση του αριθμού νικών σε αγώνες πρωταθλήματος, σε ένα ημερολογιακό έτος. Η Σίτι έφτασε στις 33, όσες είχε πετύχει η Λϊβερπουλ το 1982, με τους «Πολίτες» να έχουν άλλα τρία παιχνίδια μέσα στο 2021 για να σπάσουν το ρεκόρ των κόκκινων.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε τα 500 γκολ στην Premier League ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι μετά από 207 παιχνίδια, μια επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της λίγκας. Η Σίτι ξεπέρασε τον Γιούργκεν Κλοπ και τη δική του Λίβερπουλ, όντας δεύτερος στη συγκεκριμένη λίστα, ο οποίος έφτασε 500 γκολ αφού καθοδήγησε τους “Reds” σε 234 παιχνίδια, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος χρειάστηκε να καθοδηγήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 265 παιχνίδια για να φτάσει τα 500 γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Records & Statistics

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ