Σε… τροχιά τετράδας οι «κόκκινοι διάβολοι».

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε στο Ολντ Τράφορντ τη Γουέστ Χαμ και την κέρδισε με 1-0, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Μάρκους Ράσφορντ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 38’, ο Νταβίντ Ντε Χέα όμως ήταν εκείνος που κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του, με μεγάλες αποκρούσεις.

Το ματς εξελίχθηκε σε… θρίλερ, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να λέει δύο φορές «όχι» στους αντιπάλους, για να «κρατήσει» το προβάδισμα υπέρ των γηπεδούχων.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν τις μετουσίωσαν σε γκολ, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε η Γουέστ Χαμ για να κάνει στο τέλος την αντεπίθεσή της.

Ο 24χρονος επιθετικός, πάντως, βρήκε τον τρόπο να παραβιάσει την αντίπαλη εστία με ωραίο γκολ κι έγινε ο 22ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας, και ο πρώτος που το πέτυχε μετά το 2009 και τον Γουέιν Ρούνεϊ, που έφθασε τα εκατό τέρματα με τη φανέλα της.

Σε… τροχιά τετράδας παρέμειναν οι νικητές, είναι πέμπτοι, μόλις στο -1 από τη Νιούκαστλ. Άφησαν πίσω τους, στους δύο βαθμούς, την Τσέλσι.

Τα «σφυριά», από την πλευρά τους, υποχώρησαν στη δωδέκατη θέση, ισοβαθμώντας πλέον με την Έβερτον.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Σο, Καζεμίρο, Έρικσεν (79′ Φρεντ), Ελάνγκα (61′ ΜακΤόμινεϊ), Φερνάντες, Ράσφορντ, Ρονάλντο.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι (46′ Αρεολά) Κέρερ, Ντόουσον, Ζουμά, Κρέσγουελ, Σούτσεκ, Ράις, Μπόουεν, Ντάουνς (77′ Φορνάλς), Μπενραχμά, Σκαμάκα (57′ Αντόνιο).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ