Και μόνο η αναφορά στο Μουντιάλ που θα στερήσει από τη Λίβερπουλ 12 ποδοσφαιριστές, τον κάνει έξω έξω φρενών τον κόουτς των «κόκκινων».

Η Premier League είναι προ των πυλών και η Λίβερπουλ εμφανίζεται ικανή για μεγάλη πράγματα, σαρώνοντας όλους τους τίτλους.

Οι «κόκκινοι» έκαναν την αρχή, κατακτώντας το αγγλικό Σούπερ Καπ. Ο Γιούργκεν Κλοπ πήρε κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας, τις οποίες είδαμε στην προετοιμασία.

Αλλά όταν το Γερμανό τον ενοχλεί κάτι το λέει και δεν μασάει τα λόγια του. Αυτό το Μουντιάλ τον Νοέμβριο του έχει κάτσει στο λαιμό.

Και μόνο η αναφορά στο Μουντιάλ που θα στερήσει από τη Λίβερπουλ 12 ποδοσφαιριστές, τον κάνει έξω έξω φρενών τον κόουτς των «κόκκινων».

Τι το ήθελε ο δημοσιογράφος να τον ρωτήσει.

«Αυτό το Μουντιάλ λαμβάνει χώρα στο χειρότερο χρονικά σημείο, για όλους τους λάθος λόγους. Δεν ήμουν εκνευρισμένος όταν ήρθα στη συνέντευξη Τύπου, αλλά η ερώτηση για τη διοργάνωση με εκνεύρισε. Το πρόβλημά μου είναι πως όλοι γνωρίζουν ότι το πρόγραμμα είναι λάθος, αλλά κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό. Κάτι πρέπει επιτέλους ν’ αλλάξει.

Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει, δεν γίνεται απλά να βλέπουμε τους τοπ ποδοσφαιριστές και να λέμε: “Θεέ μου, μα πόσο σπουδαίοι είναι;”. Δεν πάει έτσι αυτό! Είναι σαν την κλιματική αλλαγή. Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να αλλάξει αυτό, αλλά κανείς μας δεν ρωτάει τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ