Λίβερπουλ: Λιγότερες διακοπές με εντολή Κλοπ!

Δεν θα έλεγε κανείς πως η φετινή χρονιά είναι η τυχετή για τηνΛίβερπουλ δεδομένης της ευρωπαϊκής της πορείας, καθώς και της θέσης της στην Premier League.

Η φετινή χρονιά, είναι ίσως από τις χειρότερες του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ με τους «Reds» αυτή τη στιγμή να βρίσκονται στην έβδομη θέση της Premier League ενώ απομένουν ακόμη ετπά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της σεζόν.

«Αυτή η χρονιά πρέπει να είναι διαφορετική» φαίνεται να διαμήνυσε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας στο Λονδίνο για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ (26/4 21:30), τονίζοντας πως: «για αυτό τον λόγο θέλω να επιστρέψουν όσο νωρίτερα γίενται, σεβόμενος βέβαια τις διακοπές των παικτών».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διακοπές που θα δοθούν θα είναι αρκετά βραχύχρονες.

Ο Γερμανός τεχνικός θα επιστρέψει στο «AXA training center» στις 8 Ιουλίου, μόλις έναν μήνα μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ενώ οι διεθνείς ποδοσφαιριστές, θα επιστρέψουν στις 11 Ιουλίου μιας και οι αγώνες των εθνικών ομάδων τελειώνουν στις 20 Ιουνίου. Άρα οι ποδοσφαιριστές αυτής της κατηγορίας, θα έχουν περίπου δύο εβδομάδες ξεκούρασης.

Ο Γερμανός γνωρίζει πως είναι λίγο το χρονικό διάστημα διακοπών, αλλά θεωρεί απαραίτητο να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες.

«Θέλω να πάνε διακοπές όσο πιο πολύ μπορούν αλλά πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, μιας και για να είμαστε ειλικρινείς, η νέα χρονιά αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας», ήταν τα λόγια του Κλοπ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ