Οι καρδιές μπήκαν ξανά στη θέση τους εχθές βράδυ στο Άνφιλντ όταν ο νεαρός Καρβάλιο έδινε στο 98’ τη νίκη στη Λίβερπουλ κόντρα στην Νιούκαστλ.

Οι καρδιές μπήκαν ξανά στη θέση τους εχθές βράδυ στο Άνφιλντ όταν ο νεαρός Καρβάλιο έδινε στο 98’ τη νίκη στη Λίβερπουλ κόντρα στην Νιούκαστλ.

Άπαντες ανακουφίστηκαν από την τελική έκβαση μιας αναμέτρησης που έδειχνε να στραβώνει (και είχαν μαζευτεί ήδη πολλές).

Ένας επιπλέον λόγος για να νιώθουν ικανοποίηση στην Λίβερπουλ είναι η αξιοποίηση των ταλέντων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμπιστεύεται τη νέα γενιά και πλέον πιο συχνά τους ρίχνει βαθιά στη μάχη. Και εχθές δικαιώθηκε. Ο Φάμπιο Καρβάλιο (20 ετών) έγινε ο κεντρικός σταρ στο Άνφιλντ και μαζί με τον Χάρβεϊ Έλιοτ (19 ετών), απολαμβάνουν την αποθέωση για τις ώριμες εμφανίσεις τους!

Ο Γερμανός τεχνικός, όπως συνηθίζει, μετά το τέλος του ματς, έτρεξε να τους συγχαρεί και να τους αγκαλιάσει. Με περίσσια αυτοπεποίθηση πήγε και στο Kop, δίνοντας το σύνθημα για επευφημίες!

Ακόμα και ο αγγλικός Τύπος επαινεί σήμερα σε πολλά ρεπορτάζ τους εκκολαπτόμενους αστέρες των Reds που… ξελάσπωσαν στα δύσκολα.

Από την άλλη κριτική δέχονται πολλές από τις “βεντέτες” της Λίβερπουλ για το μέτριο ξεκίνημα (Φαμπίνιο, Χέντερσον… οι χαμηλόβαθμοι)!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ