Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ θα του στοιχίσει...

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ θα του στοιχίσει…

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν χρησιμοποίησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Ολντ Τράφορντ κι εκείνος, εκνευρισμένος, αποχώρησε για τα αποδυτήρια πριν καν ολοκληρωθεί το ματς.

Η κίνησή του, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη. Αποφασίστηκε, μάλιστα, να τεθεί εκτός αποστολής από το προσεχές παιχνίδι με την Τσέλσι, λόγω του εν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί… Η τιμωρία είχε και προεκτάσεις, στέλνοντας τον Κριστιάνο να προπονηθεί με την Κ21 του συλλόγου. Ο Ρονάλντο είναι σίγουρα ενοχλημένος όμως δεσμεύεται να επιστρέψει.

Πάντως αυτή η εικόνα προκαλεί αίσθηση, με έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών να είναι “παρείσακτος” για τον προπονητή και να γυμνάζεται με τα “πιτσιρίκια”.

Την ίδια ώρα η Μαν.Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να επιβάλει τσουχτερό πρόστιμο στον Πορτογάλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ