Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια εξέλιξη στη σεζόν μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα μπορούσε να φανταστεί τέτοια εξέλιξη στη σεζόν μετά το αποτυχημένο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Η παρουσία του στην Ελλάδα κράτησε μόλις 1,5 μήνα αφού δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν πως θα διατηρήσει τους ερυθρόλευκους στην κορυφή.

Μετά την αποχώρησή του τον Σεπτέμβριο από τον Πειραιά ήρθε η ευκαιρία της Γουέστ Μπρομ για να… σώσει το όνομά του. Εκεί όχι μόνο στάθηκε αξιοπρεπώς αλλά κατάφερε να διαπρέψει, ανεβάζοντας την ομάδα στις πρώτες θέσεις της Championship.

Το επίτευγμά του κρίνεται σημαντικό και έτσι κινεί το ενδιαφέρον μεγαλύτερων συλλόγων της Αγγλίας. Η ποδοσφαιρική μοίρα ίσως τον φέρει σε πάγκο ομάδας της Premier League μόλις τέσσερις μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Η Γουέστ Χαμ παραπαίει στο πρωτάθλημα και η θέση του Μόγιες είναι επισφαλής. Οι διοικούντες των σφυριών σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξουν προπονητή και ο Κάρλος Κορμπεράν φιγουράρει στην κορυφή της λίστας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ