Ο Γερμανός προπονητής, Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Λίβερπουλ, διαψεύδοντας και τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Εθνική της πατρίδας του. Στην Εθνική Γερμανίας αναμένεται γίνει αλλαγή σκυτάλης, στον πάγκο, καθώς ο Γιοακίμ Λεβ ανακοίνωσε το αντίο του. Αυτό θα γίνει μετά το τέλος του Euro, με τον ίδιο να αναγγέλλει την […]

Ο Γερμανός προπονητής, Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να παραμείνει κάτοικος Λίβερπουλ, διαψεύδοντας και τα σενάρια που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την Εθνική της πατρίδας του.

Στην Εθνική Γερμανίας αναμένεται γίνει αλλαγή σκυτάλης, στον πάγκο, καθώς ο Γιοακίμ Λεβ ανακοίνωσε το αντίο του. Αυτό θα γίνει μετά το τέλος του Euro, με τον ίδιο να αναγγέλλει την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Εθνικής.

Σίγουρα, η απόφαση αυτή πάρθηκε κι απ’ τις δύο πλευρές. Μια απόφαση «ζυγισμένη» από την Ομοσπονδία, αλλά και απ’ τον ίδιο. Ένα «διαζύγιο» κοινή συναινέσει, πιο απλά…

Όπως γίνεται αντιληπτό, μόλις έγινε γνωστό πως ο Λεβ αναμένεται να αποχωρήσει, άπαντες έσπευσαν να μιλήσουν για την επόμενη μέρα στον Γερμανικό πάγκο.

Ένα εξ των ονομάτων που αναφέρθηκε, ως ο διάδοχος για τον πάγκο της Εθνικής Γερμανίας, ήταν και ο προπονητής των κόκκινων της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Στο μυαλό του Κλοπ…

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές της Premier League έως και το 2024. Μάλιστα, διέψευσε τα εν λόγω δημοσιεύματα.

Επιπλέον, δεν είναι κι ιδιαίτερα θερμός για τη θέση αυτή. Όμως, σημαντικό ρόλο θα παίξει και το όποιο μέλλον του στη Λίβερπουλ. Τα αποτελέσματα με τους κόκκινους φέρνουν γκρίνια.

Και κάποιες φορές η γκρίνια, φέρνει μετακινήσεις και κυρίως αποχωρήσεις. Συνήθως, πρώτος εκείνος που πληρώνει το «μάρμαρο» είναι ο προπονητής μιας ομάδας.

Άλλωστε, ο Κλοπ βρίσκεται κάτω από τεράστια πίεση, αλλά και ολίγον αμφισβήτηση, με τους παίκτες να βγάζουν κι εκείνοι παράπονα. Καλό παράδειγμα είναι οι αντιδράσεις του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Παρόλα αυτά, η Διοίκηση της Λίβερπουλ στηρίζει πλήρως τον προπονητή της.

Τώρα, ως προς την Εθνική Γερμανίας, ο Κλοπ υποστήριξε πως: «Δεν είμαι διαθέσιμος να αναλάβω την Εθνική Γερμανίας το καλοκαίρι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ο Γιοακίμ Λεβ, όσο βρίσκονταν στον πάγκο, έκανε μια τρομερή δουλειά.

Η Ομοσπονδία της Γερμανίας είμαι σίγουρος πως θα βρει την καλύτερη λύση. Εγώ έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ».

Μάλιστα, η ατάκα που έκανε ιδιαίτερη αίσθηση στις δηλώσεις του ήταν η εξής: «Όταν υπογράφεις ένα συμβόλαιο, πρέπει να μένεις… κολλημένος σε αυτό. Έτσι κόλλησα σε αυτό (συμβόλαιο) στην Μάιντζ και στην Ντόρτμουντ».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ