Το 2021 συνεχίζει να είναι δύσκολο για τον Άλισον Μπέκερ, αφού μετά τον τραυματισμό του από το 2020, και μια μέτρια αγωνιστική χρονιά για τον ίδιο και την ομάδα του Λίβερπουλ, έσκασε τώρα και ο τραγικός θάνατος του πατέρα του. Ο 57χρονος πατέρας του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Άλισον Μπέκερ έχασε τη ζωή του. Το πτώμα του […]

Το 2021 συνεχίζει να είναι δύσκολο για τον Άλισον Μπέκερ, αφού μετά τον τραυματισμό του από το 2020, και μια μέτρια αγωνιστική χρονιά για τον ίδιο και την ομάδα του Λίβερπουλ, έσκασε τώρα και ο τραγικός θάνατος του πατέρα του.

Ο 57χρονος πατέρας του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ Άλισον Μπέκερ έχασε τη ζωή του. Το πτώμα του άτυχου Ζοσέ Μπέκερ βρέθηκε σε μια λίμνη κοντά στο εξοχικό της οικογένειας από την τοπική αστυνομία, με τον θάνατό του να αποδίδεται σε πνιγμό.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται να πήγε για κολύμπι κοντά στο εξοχικό της οικογένειας στο Λάβρας ντο Σουλ, νότια της Βραζιλίας. Μόλις θεωρήθηκε αγνοούμενος, ένας φίλος του και υπάλληλος της οικογένειας ανακάλυψε τη σορό του το πρωί της Τετάρτης.

Ο Ζοσέ Μπέκερ, όπως και οι δυο γιοι του, Άλισον και Μούριελ, ήταν επίσης τερματοφύλακας.

  1. Πρωτάθλημα Αγγλίας ποδοσφαίρου
  2. Αποτελέσματα Premier League 365

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα