Ο Άγγλος διεθνής, με καταγωγή από την Τζαμάικα, θα φορέσει την μπλε φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα.

Στο Λονδίνο θα συνεχίσει την ζωή του ο Ραχίμ Στέρλινγκ,αφού ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Τσέλσι.

Ο 27χρονος επιθετικός μέσος αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υπόγραψε το νέο συμβόλαιό του.

Ο Άγγλος διεθνής, με καταγωγή από την Τζαμάικα, θα φορέσει την μπλε φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα.

Έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Λονδρέζων, στην ιστορία τους. Θα βάζει στον τραπεζικό λογαριασμό του, ανά εβδομάδα, το ποσό των 300.000 λιρών.

Οι «πολίτες», από την πλευρά τους, θα πάρουν για τη μεταγραφή του στους «μπλε» το ποσό των 56 εκατ. ευρώ.

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέρλινγκ

“Έχω προφανώς πετύχει πολλά στην καριέρα μου αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά για να πετύχω και ανυπομονώ να το κάνω αυτό στην Τσέλσι, υπό την καθοδήγηση του Τόμας Τούχελ.

Το Λονδίνο είναι το σπίτι μου και εδώ που άρχισαν όλα για μένα και είναι εκπληκτικό που έχω τώρα την ευκαιρία να παίζω μπροστά σε φίλους και οικογένεια βδομάδα παρά βδομάδα στο Στάμφορντ Μπριτζ”

“Ανυπομονώ να συναντήσω σύντομα τους οπαδούς. Θέλω να αδράξω την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τον Τοντ, τον Μπέχνταντ, την ιδιοκτησία, τον Τόμας και όλους όσοι συμμετείχαν στη διαδικασία για να με φέρουν εδώ. Ανυπομονώ να αρχίσω τώρα και να συνεχίσω να μιλάω στον αγωνιστικό χώρο”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ