Πριν από το ματς τα «σπιρούνια» είχαν να επιδείξουν την μεγάλη τους νίκη επί της Άρσεναλ που τους έβαλε για τα καλά στην υπόθεση της τετράδας.

Η  Τότεναμ, στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Premier League,υποδέχτηκε την Μπέρνλι στο Tottenham Hotspur Stadium του Λονδίνου. 

Πριν από το ματς τα «σπιρούνια» είχαν να επιδείξουν την μεγάλη τους νίκη επί της Άρσεναλ που τους έβαλε για τα καλά στην υπόθεση της τετράδας. Από την άλλη η φιλοξενούμενη μάχεται για την παραμονή της. Αγώνας πολύ σημαντικός βαθμολογικά και για τις δύο ομάδες.

Τα βρήκε δύσκολα η Τότεναμ να διασπάσει την άμυνα της φιλοξενούμενης που κρατούσε μακριά τους κινδύνους απο την εστία της. Τελικά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου υπήρχε χέρι από παίκτη της ομάδας Μπέρνλι μέσα στην περιοχή, και ο διαιτητής μετά από τις πολλές γκρίνιες των παιχτών της γηπεδούχου πήγε στο VAR είδε την φάση και έδωσε την εσχάτη τρων ποινών. Στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χάρι Κέιν ανέλαβε να το εκτελέσει, στέλνοντας την μπάλα στην κάτω αριστερή γωνία, και έδωσε προβάδισμα νίκης για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Τότεναμ είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η φιλοξενούμενη ήταν πολύ καλή στις αντεπιθέσεις της. όπως στο 62′ που έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Ο Ashley Barnes αφού πέρασε έναν αμυντικό, έπιασε ένα φαλτσαριστό σουτ από την άκρη της περιοχής που βρήκε στο αριστερό δοκάρι. Πολύ τυχερή στάθηκε η ομάδα του Κόντε. Λίγα λεπτά αργότερα ο Σον βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ που έκανε ο Nick Pope κάνοντας την απόκρουση του αγώνα έδιωξε την μπάλα.

Τελικά το γκολ του Κέιν στάθηκε αρκετό για να χαρίσει το πολύτιμο τρίποντο στα “σπιρούνια”.

Τότεναμ: Λιορίς, Σάντσεζ, Ντάιερ, Ντέιβις, Έμερσον, Μπεντανκούρ, Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν, Μόουρα, Κέιν και Σον.

Μπέρνλι: Πόουπ, Λόουτον, Ρόμπερτς, Κόλινς, Λονγκ, Τέιλορ, Κορκ, ΜακΝιλ, Μπράουνχιλ, Κορνέ και Μπαρνς.




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ