Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ θα του στοιχίσει...

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει πριν από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ θα του στοιχίσει…

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν χρησιμοποίησε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στο Ολντ Τράφορντ κι εκείνος, εκνευρισμένος, αποχώρησε για τα αποδυτήρια πριν καν ολοκληρωθεί το ματς.

Η κίνησή του, φυσικά, δεν πέρασε απαρατήρητη. Αποφασίστηκε, μάλιστα, να τεθεί εκτός αποστολής από το προσεχές παιχνίδι με την Τσέλσι, λόγω του εν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο υπέπεσε.

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνειδητοποιημένα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί και πως είναι δεν είναι διατεθειμένος να τα παρατήσει!

«Όπως έκανα πάντα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, προσπαθώ να ζω και να παίζω με σεβασμό προς τους συναδέλφους μου, τους αντιπάλους μου και τους προπονητές μου. Αυτό δεν έχει αλλάξει. δεν έχω αλλαξει. Είμαι ο ίδιος άνθρωπος και ο ίδιος επαγγελματίας που έπαιζα ποδόσφαιρο στην ελίτ τα τελευταία 20 χρόνια και ο σεβασμός έπαιζε πάντα πολύ σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Ξεκίνησα πολύ νέος, τα παραδείγματα των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων παικτών ήταν πάντα πολύ σημαντικά για μένα. Επομένως, αργότερα, πάντα προσπαθούσα να δώσω ο ίδιος το παράδειγμα για τους νέους που μεγάλωσαν σε όλες τις ομάδες που έχω εκπροσωπήσει.

Δυστυχώς αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και μερικές φορές μια στιγμή παίρνει το καλύτερο από εμάς. Αυτή τη στιγμή, απλά νιώθω ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά στο Κάρινγκτον, να υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου και να είμαι έτοιμος για όλα σε κάθε παιχνίδι. Το να ενδώσετε στην πίεση δεν είναι επιλογή. Δεν ήταν ποτέ. Αυτή είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ενωμένοι πρέπει να σταθούμε. Σύντομα θα είμαστε ξανά μαζί.»

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ