Ο ποδοσφαιριστής έβγαλε στην δημοσιότητα το ποσό που του χρωστάει το κλαμπ και ανέρχεται στα… 17 εκατ. ευρώ! Περιμένει αυτά τα και έχει ήδη κάνει πολλή υπομονή.

Η μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ από την Μπαρτσελόνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κολλήσει, παρά τη συμφωνία των δύο πλευρών. Οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε ένα ποσό της τάξεως των 85 εκατ. ευρώ, ώστε ο 25άχρονος μέσος να μετακομίσει από τη Βαρκελώνη στην Αγγλία.

Εκείνος, όμως, εξακολουθεί να σφυρίζει αδιάφορα. Είναι ξεκάθαρο πλέον πως ο Ολλανδός δεν θέλει ούτε να αποχωρήσει από τους Καταλανούς ούτε να γίνει «κόκκινος διάβολος».

Η διοίκηση προσπάθησε να τον πείσει να βοηθήσει την ομάδα αφού είναι γνωστή η κακή οικονομική κατάσταση και το χρήμα της Γιουναιτεντ θα ήταν μια μεγάλη ένεση, ωστόσο αφού δεν βρίσκει “χρυσή τομή” αποφάσισε να… το πάει με πιο σκληρό τρόπο.

Άλλωστε στην Ισπανία πολλοί μιλάνε για μεγάλους εκβιασμούς της Μπαρτσελόνα στον Ολλανδό για να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Η διοίκηση Λαπόρτα το πάει στα άκρα και ψάχνει την ακύρωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες είπε το μεγάλο ναι και θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Το ερώτημα είναι για που;

Το σίριαλ των ημερών είναι γνωστό. Ο Φρένκι ντε Γιονγκ είναι εκλεκτός του Τεν Χαχ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πλην όμως, ο Ολλανδός χαφ λέει συνέχεια “τσου, ζε σέλω να φύγω”. Ως τώρα είχε τα δίκια του. Τα χρήματα που έδιναν οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν ήταν πολλά. Κι ο ίδιος πήγε μετά βαΐων και κλάδων στην ομάδα το καλοκαίρι του 2019. Κόστισε στη Μπάρτσα 86.000.000 ευρώ. Και παίρνει 300.000 ευρώ βδομαδιάτικο. Μόλις έκλεισε τα 25. Έχει και μια περηφάνεια. Και συμβόλαιο ως το 2026.

Αν δεν τον πείσει και ο Τσάβι, δύσκολα τα πράγματα…

Πλέον, όμως, η προσφορά της Γιουνάιτεντ έφτασε τα 85.000.000 -μαζί με τα μπόνους. Και, θα παίρνει κι εκείνος τα ίδια λεφτά. Δεν είναι χαζοί, άλλωστε, να του πουν έλα να παίρνεις λιγότερα. Αν και, μεταξύ μας, θα μπορούσαν. Ο Φρένκι πήγε στη Βαρκελώνη από τον Άγιαξ ως το next big thing. Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έκανε τη διαφορά. Ή, τέλος πάντων, δεν έγινε το “σημείο αναφοράς” της ομάδας στον άξονα, όπως ήλπιζαν και οι δύο ότι θα συμβεί.

Αλλά στο κόλπο μπήκε δυνατά και η Τσέλσι.

Τα δημοσιεύματα στη Βαρκελώνη αναφέρουν πως ο παίκτης δεν θέλει Γιουνάιτεντ, αλλά αντίθετα βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να παίξει στην Τσέλσι του Τόμας Τούχελ.

Η Τσέλσι δίνει περίπου όσα και η Γιουνάιτεντ με την πρόταση της να είναι περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά τον Ολλανδό στα χέρια του έχει συμβόλαιο τρελό.

Με την κατάσταση που έχει πεσει η Γιουνάιτεντ και την μεγάλη γκρίνια, το βλέπουμε δύσκολο ο Ολλανδός άσος να πει το ναι.

Αλλά η Γιουνάιτεντ παίζει τα ρέστα της με τον Ολλανδό προπονητής που βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον συμπατριώτη του για να τον πείσει να μετακομίσει στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Ολλανδός περνάει στην επίθεση

Ο ποδοσφαιριστής έβγαλε στην δημοσιότητα το ποσό που του χρωστάει το κλαμπ και ανέρχεται στα… 17 εκατ. ευρώ! Περιμένει αυτά τα και έχει ήδη κάνει πολλή υπομονή.

Ξεκαθαρίζει πως μόνο αν του δοθεί αυτό το ποσό, ίσως σκεφτεί να αποχωρήσει.  Κάθε εβδομάδα ο μισθός τρέχει, αφού αμείβεται με 500.000 λίρες βδομαδιάτικο!

Στην κατάσταση που βρίσκεται η Μπαρτσελόνα πολύ δύσκολο να ξοφλήσει άμεσα τον Ολλανδό… και θα το “πληρώσει ακριβά”!

Ο ίδιος ο Τσάβι είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με τον ποδοσφαιριστή. Και του εξήγησε ότι οι λόγοι που του λένε να φύγει είναι ξεκάθαρα οικονομικοί και τίποτε άλλο. Ούτε αγωνιστικοί, ούτε απόδοσης, ούτε συμπεριφοράς. Στο περίπου: “Σε εκτιμώ απόλυτα από ποδοσφαιρική άποψη. Και αγωνιστικά σε θέλω στην ομάδα Αλλά το ταμείον είναι μείον. Φύγε για να μας σώσεις”. Έτσι απλά.

Με δεδομένο και ότι η Μπαρτσελόνα δημοσιοποιεί, μέσω διαρροών (στην Mundo Deportivo και τον ρεπόρτερ Φερνάντο Πόλο) το ουσιαστικό περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας –οπότε καμία αγωνιστική “ρετσινιά” για τον παίκτη– ο Φρένκι ίσως πειστεί αυτή τη φορά. Και το σίριαλ λάβει τέλος καλό για όλους. Από… οικονομικής άποψης. Διότι πόσα απίδια θα πιάσει ο σάκος του Ολλανδού στην Premier League, εφόσον η μετακίνηση γίνει τελικά, απομένει να φανεί…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ