Το ειρωνικό σχόλιό του για τη Λίβερπουλ.

Παίκτης της χρονιάς στην Premier League για τη φετινή αγωνιστική περίοδο ψηφίστηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ από τους αθλητικούς συντάκτες.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ κέρδισε το εν λόγω βραβείο για δεύτερη φορά στην καριέρα του, γεγονός που σχολιάστηκε με ειρωνικό τρόπο από τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έριξε τα… καρφιά του για την απόφαση της FWA, που άφησε δεύτερο με μεγάλη διαφορά τον παίκτη του, Κέβιν Ντε Μπρόινε.

«Η Λίβερπουλ έχει τον κορυφαίο τερματοφύλακα, τον κορυφαίο δεύτερο τερματοφύλακα, τον κορυφαίο αμυντικό, τον καλύτερο χαφ, τον καλύτερο επιθετικό και παίρνουν όλα τα βραβεία… Μπράβο τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 51χρονος τεχνικός.

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στο μέλλον του στους «πολίτες»: «Εγώ ενδιαφέρομαι για το φινάλε της σεζόν και μετά θα έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με το δικό μου συμβόλαιο. Είμαι ήδη έξι χρόνια εδώ…

Θα έχουμε χρόνο μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Είμαι στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσε να με οδηγήσει η ζωή για να δουλέψω. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάτι άλλο αυτήν τη στιγμή».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ