Ο Τζέσε Λίνγκαρντ δεν κατάφερε να δείξει το ταλέντο του στην Γιουνάιτεντ. Ειδικά από τότε που στον πάγκο της ομάδας έκατσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. o χρόνος συμμετοχής του ολοένα και μειώνονταν. Οι «κόκκινοι διάβολοι» -με τις ευλογίες του ίδιου- τον έδωσαν δανεικό στη Γουέστ Χαμ. Εδώ ‘ομως έγινε η έκπληξη. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έκανε […]

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ δεν κατάφερε να δείξει το ταλέντο του στην Γιουνάιτεντ. Ειδικά από τότε που στον πάγκο της ομάδας έκατσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. o χρόνος συμμετοχής του ολοένα και μειώνονταν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» -με τις ευλογίες του ίδιου- τον έδωσαν δανεικό στη Γουέστ Χαμ.

Εδώ ‘ομως έγινε η έκπληξη. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός έκανε πράγματα και θαύματα. Σημείωσε αρκετά και εντυπωσιακά γκολ, ενώ δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που έδωσε κάποιο έτοιμο γκολ σε συμπαίκτη του.

Λογικό και επόμενο ο Νορβηγός τεχνικός να τον ζητήσει και να τον έχει στην καλοκαιρινή προετοιμασία που θα ξεκινήσει μέσα στις επόμενες ημέρες! Ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος, όμως, στην αγγλική ομάδα δείχνουν να πιστεύουν πολύ -για την ώρα τουλάχιστον- στις ικανότητες του Λίνγκαρντ.

H μεγάλη ευκαιρία του Λίνγκαρντ ήρθε! Θα την εκμεταλλευτεί

Άλλο βάρος έχει η φανέλα της Γουέστ Χαμ και άλλο εκείνη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Τζέσε Λίνγκαρντ στον εξάμηνο δανεισμό του στα «σφυριά» έπαιξε χωρίς άγχος και χωρίς πίεση και έδειξε σε όλο το Νησί ότι έχει τα φόντα για να κάνει πολύ ωραία πράγματα.

Ωστόσο, αυτό πρέπει να το αποδείξει και με τους «κόκκινους διαβόλους». Κάτι που μόνο εύκολο ή απλό δεν είναι. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θέλει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία, ώστε να δει και ο ίδιος αν μπορεί να πάρει κάτι παραπάνω από τον έμπειρο μεσοεπιθετικό.

Από εκεί και πέρα όλα είναι στα πόδια του. Ή στο μυαλό του. Αν αυτή η ευκαιρία θα πιάσει τόπο ή αν θα φύγει εκ νέου ως δανεικός θα κριθεί από την πορεία του στην καλοκαιρινή προετοιμασία -και όχι μόνο-.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ