Ανεξίτηλο έχει μείνει στον Νορβηγό το γκολ του Αργεντινό.

O Έρλινγκ Χάαλαντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο FouFourTwo θυμήθηκε το γκολ του Σέρχιο Αγουέρο και πως το πανηγύρισε με τον πατέρα του. Ανεξίτηλο έχει μείνει στη μνήμη των φιλάθλων της Μάντσεστερ Σίτι το γκολ του Αργεντινού που τους χάρισε το πρωτάθλημα της Premier League το 2012, όπως φυσικά και τον Νορβηγό που έχει δηλώσει ότι είναι οπαδός της πέρα από παίκτης των «πολιτών».

«Το θυμάμαι τόσο καλά, σαν να ήταν χθες. Ήταν τρελό. Η μέρα είχε να κάνει με τη νίκη. Αυτή ήταν η στιγμή μας, αυτή ήταν η μέρα που ο σύλλογος έγινε πρωταθλητής. «Καθίσαμε να παρακολουθήσουμε, ο μπαμπάς μου ήταν εξίσου ενθουσιασμένος με εμένα, αλλά τα πράγματα έγιναν τρελά. Η Σίτι χάνει από την QPR 10 παικτών. Είμαστε τεράστιο φαβορί και χάνουμε. Απόγνωση. Στη συνέχεια, όμως, μετά από 91 λεπτά ο Έντιν Τζέκο σκοράρει. Υπάρχει ελπίδα, αλλά υπάρχει τόσο λίγος χρόνος. Το γκολ της νίκης ήταν τόσο περίεργο.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι στο έδαφος, αλλά με κάποιο τρόπο έδωσε την μπάλα στον Αγουέρο. Κλείνει τα μάτια του και το χτυπάει, τότε είναι τρέλα. Εγώ και ο μπαμπάς μου, σηκωθήκαμε από τις θέσεις μας, τρέχαμε στο σαλόνι ουρλιάζοντας. Τι στιγμή», είπε ο Χάαλαντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ