Άρσεναλ: Πρεμιέρα με το δεξί για τους "Gunners"

Η Άρσεναλ ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στην Premier League. Οι κανονιέρηδες υποδέχθηκαν την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Emirates και επικράτησαν 2-1, αξιοποιώντας την καλή εικόνα που είχαν στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού.

Στο 11′ η Φόρεστ είχε πολύ καλή στιγμή με τον Τζόνσον. Όμως τον απόλυτο έλεγχο είχε η Άρσεναλ, που άνοιξε το σκορ στο 26′. Ο Γκάμπριελ Μαρτινέλι από τα αριστερά με μία μαγική ενέργεια πέρασε δύο ποδοσφαιριστές, μοίρασε στον Ενκέτια, ο οποίος εκτέλεσε για το 1-0.

Στο 32′ η Άρσεναλ διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Σακά από τα δεξιά έξω από την περιοχή εξαπέλυσε ένα εξαιρετικό πλασέ και με καταπληκτικό τρόπο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τέρνερ, με τους κανονιέρηδες να έχουν αποκτήσει ένα δυνατό προβάδισμα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Πάρτεϊ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Τίμπερ (50′ Τομιγιάσου), Έντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτς, Σακά, Ενκέτια (74′ Τροσάρ), Μαρτινέλι (86′ Μαρτινέλι)
ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Τέρνερ, Μπολί, Γουόραλ (90′ Γουντ), ΜακΚένα, Οριέ, Γέιτς, Μανγκαλά (90′ Κουγιατέ), Έινα (72′ Γουίλιαμς), Ντανίλο (72′ Αγουονίγι), Γκιμπς-Γουάιτ, Τζόνσον (80′ Ελάνγκα)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ