«Καθάρισαν» στο φινάλε οι Λονδρέζοι.

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Άρσεναλ στον εντός έδρας αγώνα της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι Λονδρέζοι επιβλήθηκαν με 3-1 στο «Έμιρεϊτς», αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 μετά το γκολ του Μάρκους Ράσφορντ στο 27’.

Ο Μάρτιν Όντεργκααρντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 28’, με την ανατροπή για τους παίκτες του Μικέλ Αρτέτα να έρχεται στις καθυστερήσεις.

Ο Ντέκλαν Ράις έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 90’+6’, με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90’+11’.

Οι «κανονιέρηδες» επανήλθαν στις νίκες μετά την ισοπαλία με τη Φούλαμ, αυτή ήταν η δεύτερη φετινή ήττα για τους «κόκκινους διαβόλους».

Άρσεναλ : Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Ζιντσένκο (76′ Τομιγιάσου), Έντεγκαρντ (90+9′ Ζορζίνιο), Ράις, Χάβερτς (77′ Βιέιρα), Σακά, Ενκετιά (76′ Ζεζούς), Μαρτινέλι (90′ Νέλσον).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονανά, Γουάν Μπισάκα, Λίντελεφ (84′ Έβανς), Μαρτίνες (67′ Μαγκουάιρ), Νταλότ, Καζεμίρο, Έρικσεν, Άντονι (84′ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (67′ Χόιλουντ).

Στους αγώνες που προηγήθηκαν σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Λίβερπουλ-Άστον Βίλα 3-0
Κρίσταλ Πάλας-Γουλβς 3-2 (56’, 84’ Έντουαρντ , 78’ Έζε / 65’ Χι Τσαν, 90’+6’ Κούνια)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ