Ο Άντονι είναι αρκετά εκνευρισμένος με τους χειρισμούς του Άγιαξ και την εκ νέου απόρριψη της πρότασης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρό της τον Άντονι και, κατά πώς φαίνεται, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

Είναι, άλλωστε, χαρακτηριστικό πως οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέθεσαν και νέα προσφορά στον Άγιαξ, στον οποίο ανήκει ο παίκτης, για να τον κάνουν δικό τους. Οι Άγγλοι πρόσφεραν στους Ολλανδούς το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 90 εκατομμυρίων ευρώ!

Ωστόσο, ο «Αίαντας» αρνήθηκε την πρόταση. Φέρεται, μάλιστα, να ξεκαθάρισε πως ο Βραζιλιάνος δεν είναι προς πώληση. Η εξέλιξη δυσαρέστησε όχι μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και τον 22άχρονο επιθετικό, ο οποίος απέχει τελευταία από τις προπονήσεις, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την επιθυμία του να αποχωρήσει.

Ο Άντονι είναι αρκετά εκνευρισμένος με τους χειρισμούς του Άγιαξ και την εκ νέου απόρριψη της πρότασης από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 90 εκατομμυρίων ευρώ είναι πολλά χρήματα και η καλύτερη προσφορά στην ιστορία του Αίαντα.

Ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τόνισε: «Ποτέ δεν είπα απλά να με αφήσουν. Ας αποδεχθούν την μεγαλύτερη πρόταση που έχει γίνει στα χρονικά για ποδοσφαιριστή της Eredividisie. Θέλω πια να φύγω…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Optus Sport (@optussport)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Eredivisie

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άγιαξ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ