Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε ...κρυφές βόμβες για του χρόνου. Με τον ισχυρό άνδρα να απαντά σε εκείνη του Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε …κρυφές βόμβες για του χρόνου. Με τον ισχυρό άνδρα να απαντά σε εκείνη του Πετρούσεφ από τον Ολυμπιακό.

Ο DPG ανέφερε 2 παίκτες. Που δεν αποκάλυψε όμως τα ονόματα τους. Όμως ήδη μια φήμη περί…Βεζένκοφ κάνει τους φίλους του Ολυμπιακού να ανησυχούν. Καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει τον νέο Σλούκα.

Έγραψε χαρακτηριστικά: 

“Πάρα πολύ πετυχημένη η ανακοίνωση για τον Πετρούσεφ. Σας βγάζω το καπέλο. Μακάρι να έχετε αλλάξει διάθεση, αλλά αφού έχουμε όρεξη για αστεία και σήμερα, για καζούρα, εγώ θα πω το εξής: μαζί με τον προπονητή μας, τον κύριο Αμάν-Αμάν, έχουμε κάνει τις ενέργειες από τώρα για δύο αλλαγές στο ρόστερ του χρόνου. Δύο παίκτες των 3 εκατ. ευρώ ο καθένας. Δεν πρόκειται να πω ποιοι είναι, τους ξέρετε καλά και τους δύο εκεί στον Πειραιά. Πιστεύω πως το ρόστερ μας του χρόνου θα είναι καλύτερο και από του 2009. Αυτά, καλή απόλαυση στο καφεδάκι σας”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (28/2): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;