Ο γνωστός για τις …πικάντικες του τοποθετήσεις και απόψεις, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είπε να ρίξει λάδι στην φωτιά. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γιαννακόπουλος: «Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να φτιάξει μια ομάδα που να κερδίζει τον Ολυμπιακό με 40 πόντους και όχι με 5. Να χάνει με το που στρίψει στην Κηφισίας. Και στο ΣΕΦ […]

Ο γνωστός για τις …πικάντικες του τοποθετήσεις και απόψεις, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Είπε να ρίξει λάδι στην φωτιά.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γιαννακόπουλος:

«Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να φτιάξει μια ομάδα που να κερδίζει τον Ολυμπιακό με 40 πόντους και όχι με 5. Να χάνει με το που στρίψει στην Κηφισίας. Και στο ΣΕΦ να μην κατεβαίνει. Όλα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και στις 4 γραμμές του γηπέδου. Στόχος είναι να φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που έχει παρουσιαστεί τον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Να πάρουμε και το 7ο και το 8ο και το 9ο. Να παραδεχτεί μία φορά ο Μπαρτζώκας ότι έχασε δίκαια και όχι να είναι ειρωνικός και αλαζόνας.

Μια φορά να χάσει και να πει ότι έχασε δίκαια. Γιατί διαμαρτύρεται; Για το τρίποντο του Πίτερς που δεν πήγαν να το δουν οι διαιτητές; Για το επιθετικό του Ναν που η μπάλα έχει φύγει από τα χέρια του δύο δευτερόλεπτα πριν την επαφή; Και αν ήταν επιθετικό φάουλ. Ή για την αγκαλιά του Παπανικολάου που δε δόθηκε αντιαλητικό φάουλ. Κι ας είχε κριθεί το παιχνίδι. Τι σημαίνει; Στην ΚΕΔ όλα καλά; Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον θα πάμε με αγάπη και προδέρμ.

Προφανώς και δεν υπάρχει χώρος για τη βία και έτσι θα συνεχίσουμε, αλλά εκεί στην ΕΟΚ τι κάνουν; Βάζουν δύο γιους πρώην διαιτητών, τους Πιτσίλκα και Συμεωνίδη και την Τσαρούχα, το αγαπημένο τους παιδί. Που όλοι ξέρουμε γιατί είναι το αγαπημένο τους παιδί. Και την στέλνουν σε όποιο ματς έχει ενδιαφέρον».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ