Δεν είναι μεταγραφή προφανώς, αλλά είναι ένας «παίκτης» που έλειπε για να ολοκληρωθεί το παζλ που έφτιαξε φέτος ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι μπήκαν φέτος ξανά στις ράγες του ανταγωνισμού, έχουν δρόμο για να διανύσουν να γίνουν ευθέως απειλητικοί απέναντι στα θηρία αλλά τώρα μπαίνει η βάση. Παραμονές του νέου έτους λοιπόν, θα γίνει το μεγάλο […]

Δεν είναι μεταγραφή προφανώς, αλλά είναι ένας «παίκτης» που έλειπε για να ολοκληρωθεί το παζλ που έφτιαξε φέτος ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι μπήκαν φέτος ξανά στις ράγες του ανταγωνισμού, έχουν δρόμο για να διανύσουν να γίνουν ευθέως απειλητικοί απέναντι στα θηρία αλλά τώρα μπαίνει η βάση.

Παραμονές του νέου έτους λοιπόν, θα γίνει το μεγάλο come back, το οποίο είχε προαναγγείλει η εκπομπή Magic Euroleague στις 15/12 (δείτε στα τελευταία 3′ του βίντεο). Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι παρών στο σπουδαίο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μονακό. Και όχι μόνο…

Η απόφαση ελήφθη. Οι στατιστικολόγοι και οι απουσιολόγοι θα το βρουν πότε ήταν η τελευταία φορά που έδωσε το παρών σε εκτός Ελλάδος αναμέτρηση του Παναθηναϊκού.

Μικρή σημασία όμως έχουν τα «στατιστικά». Εδώ περισσότερο μετράει η διάθεση, η επιθυμία να είναι δίπλα στην ομάδα, σε ένα ματς μάλιστα που πάει ως αουτσάιντερ. Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ψάχνει μια εκτός έδρας νίκη που θα του αλλάξει τη ζωή στη διοργάνωση.

Α, ναι. Μην ξεχαστούμε. Είναι πολύ πιθανό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να είναι και στο Μιλάνο την Παρασκευή. Όχι απλά come back δηλαδή. Αλλά Back to back.

Καλημέρα σας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ