Σημαντικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η θέση του προπονητή στην Εθνική ομάδα αναμένεται να “ορφανέψει”. Ο Ολλανδός τεχνικός αποχαιρετά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μετά και την εικόνα της Ελλάδας με Ισπανία και Κόσοβο. Οι πρώτες πληροφορίες για την… επόμενη μέρα μάλιστα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες. Πιο αναλυτικά, οι άνθρωποι της ΕΠΟ πήραν […]

Σημαντικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η θέση του προπονητή στην Εθνική ομάδα αναμένεται να “ορφανέψει”.

Ο Ολλανδός τεχνικός αποχαιρετά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μετά και την εικόνα της Ελλάδας με Ισπανία και Κόσοβο.

Οι πρώτες πληροφορίες για την… επόμενη μέρα μάλιστα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Πιο αναλυτικά, οι άνθρωποι της ΕΠΟ πήραν οριστική απόφαση για το ζήτημα που αφορά τον Τζον Φαν’τ Σχιπ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολλανδός τεχνικός δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Γαλανόλευκης. Καθώς στην διοίκηση της Ομοσπονδίας υπήρχε προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια. Το πρόβλημα είχε αρχίσει από τις πρώτες αναετρήσεις. Οι συγκυρίες όμως επέτρεψαν στον Ολλανδό να παραμείνει.

Πλέον ένα restsart κρίνεται απαραίτητο. Η επόμενη μέρα δεν αργεί να ξημερώσει για την Γαλανόλευκη.

Όσον αφορά την επόμενη ημέρα ο κόουτς θα είναι ξένος, ενώ έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει κάνει πέρασμα μεταξύ άλλων και από Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, “ψήνεται” για επιστροφή στην Ελλάδα. Μετά από 1.5 χρόνο αποχής από τα γήπεδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ