«Ο Άγιαξ είναι ο σύλλογος μου και θέλω να τον βοηθήσω. Φυσικά το σκέφτηκα και το συζήτησα στο σπίτι. Η γυναίκα μου με στήριξε σε αυτό, παρόλο που μπορεί να μην είναι πλέον εδώ. Το άκουσα αυτό από αυτήν, με ενίσχυσε και έκανε την απόφασή μου εύκολη», είπε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός. Πετυχημένο ήταν το […]

«Ο Άγιαξ είναι ο σύλλογος μου και θέλω να τον βοηθήσω. Φυσικά το σκέφτηκα και το συζήτησα στο σπίτι. Η γυναίκα μου με στήριξε σε αυτό, παρόλο που μπορεί να μην είναι πλέον εδώ. Το άκουσα αυτό από αυτήν, με ενίσχυσε και έκανε την απόφασή μου εύκολη», είπε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός.

Πετυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Τζον Φαν’τ Σιπ στον Άγιαξ, καθώς συνδυάστηκε με νίκη απέναντι στη Φόλενταμ μετά από 70 ημέρες. Το παιχνίδι είχε ιδιαίτερο συναισθηματικό βάρος για τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος πριν λίγο καιρό έχασε τη σύζυγό του.

Ο Φαν’τ Σιπ αφιέρωσε τη νίκη του Άγιαξ στην αγαπημένη του Ντανιέλα, που έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο. Πριν από τη σέντρα, η κάμερα έπιασε τον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας να τρίβει τα χέρια του, αγγίζοντας τη βέρα του, να σκέφτεται και να κοιτάει στα μάτριξ.

Αυτό το στιγμιότυπο κοινοποίησε στα social media ο «Αίας», προκαλώντας συγκίνηση, με το σχόλιο: «Ποδόσφαιρο και πολλά περισσότερα».

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ