Μετά από 6 χρόνια, ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε ξανά στην εθνική Γαλλίας. Ύστερα, από το σκάνδαλο με τη ροζ ταινία του Βαλμπουενά και τη φερόμενη εμπλοκή του Γάλλου στην υπόθεση «μπήκε στον πάγο». Αυτό οδήγησε τον ίδιο σε μία λεκτική επίθεση προς τον προπονητή των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάν, τον οποίο κατηγόρησε ότι υπέκυψε στις πιέσεις […]

Μετά από 6 χρόνια, ο Καρίμ Μπενζεμά κλήθηκε ξανά στην εθνική Γαλλίας. Ύστερα, από το σκάνδαλο με τη ροζ ταινία του Βαλμπουενά και τη φερόμενη εμπλοκή του Γάλλου στην υπόθεση «μπήκε στον πάγο». Αυτό οδήγησε τον ίδιο σε μία λεκτική επίθεση προς τον προπονητή των Γάλλων, Ντιντιέ Ντεσάν, τον οποίο κατηγόρησε ότι υπέκυψε στις πιέσεις της γαλλικής ομοσπονδίας να τον κρατήσει μακριά από τους «τρικολόρ».

Η επιλογή του Ζιρού, μάλιστα, έναντι του ίδιου, τον έκανε πρόσφατα να προβεί σε μία άκομψη σύγκριση μετά από σχετική ερώτηση που έλαβε από κάποιον στο instagram.

«Δε μπορείς να συγκρίνεις ένα αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1 με ένα go-kart και είμαι ευγενικός» είχε πει.

Ο Ζιρού απάντησε υπενθυμίζοντας ότι είναι κάτοχος Μουντιάλ. Ο Μπενζεμά επέστρεψε λέγοντας το εξής: «Απλά είπα την αλήθεια».

Ο Καρίμ Μπενζεμά, πάντως, δεν ανησυχεί για την επικείμενη συνεργασία του με τον Ολιβιέ Ζιρού. Εξάλλου, οι 2 τους συναντήθηκαν στον πρόσφατο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Ρεάλ και την Τσέλσι και τα είπαν σε καλό κλίμα.

«Είδα τον Ολιβιέ στο ματς με την Τσέλσι. Μιλήσαμε. Ήταν χαλαρός. Με συνεχάρη για το γκολ μου. Ήταν καλή η ενέργεια. Ήμασταν χαλαροί. Έχω ήδη παίξει μαζί του και δεν θα αλλάξει κάτι» είπε χαρακτηριστικά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ