Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά όνειρα τελικά έχει μετατραπεί σε μεγάλο εφιάλτη για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και συγκεκριμένες.  Με βασικό στόχο την οχτάδα ξεκίνησε η χρονιά για τον Ολυμπιακό και μετά από ένα καλό ξεκίνημα αλλά χωρίς μνα υπάρχει σταθερότητα, με πολλες και σημαντικές νίκες εκτός έδρας, αλλά το ΣΕΦ […]

Μια χρονιά που ξεκίνησε με πολλά όνειρα τελικά έχει μετατραπεί σε μεγάλο εφιάλτη για τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και συγκεκριμένες. 

Με βασικό στόχο την οχτάδα ξεκίνησε η χρονιά για τον Ολυμπιακό και μετά από ένα καλό ξεκίνημα αλλά χωρίς μνα υπάρχει σταθερότητα, με πολλες και σημαντικές νίκες εκτός έδρας, αλλά το ΣΕΦ να είναι παιδική χαρά για τους αντιπάλους, κάτι που δεν θυμόμαστε κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

Η πορεία ήταν πτωτική και από εκεί που ήταν σχεδόν εξασφαλισμένη η οχτάδα, η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει καταφέρει, γιατί περί κατορθώματος πρόκειται να έχει κατρακυλήσει στην ουρά της βαθμολογίας και να είναι ορατό το ενδεχόμενο να τερματίσει στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Μάλιστα ο μεγάλος εν Ελλάδι αντίπαλος του Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να τερματίσει πιο ψηλά.

Ο Ολυμπιακός χθες γνώρισε την 6η συνεχόμενη ήττα του, και η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται. Σε κάθε αγώνα βλέπουμε νεκρά δεκάλεπτα, η ομάδα να εξαφανίζεται από το παρκέ, οι αλλαγές του κόουτς να προκαλούν σε πολλούς αγώνες και όλοι να ψάχνονται απορημένοι, για την κατηφόρα.

Οι περιβόητες μεταγραφές που δεν έγιναν στο χρονικό σημείο που τις είχε ανάγκη η ομάδα και το εκπληκτικό που βγαίνει και είναι τσεκαρισμένο από έγκυρες πηγές, ότι ο Μπαρτζώκας αρνήθηκε να κάνει προσθήκη όταν του προτάθηκε από τους Αγγελόπουλους. Μέγα ερωτηματικό.

Οι μεταγραφές των ξένων που σε μεγάλο ποσοστό δεν βγήκαν. Επιλογές Μπαρτζώκα 100%.

Κακός σχεδιασμός της ομάδας.

Κακό μανατζάρισμα από τον πάγκο, σε σχεδόν μόνιμη βάση πλέον.

Ο Κουφός ήρθε για την ομάδα της νέας χρονιάς, σε μια άκαιρη χρονική στιγμή. Γιατί όχι μερικούς μήνες πριν; Και αν δεν μπορούσε ο Έλληνας σεντερ, ένας άλλος. Αφού τα χρήματα υπήρχαν. Και η “κουτσή  Μαρία” έβλεπε το πρόβλημα στους ψηλούς.

Αλλά η ουσία είναι αλλού. Το κλίμα στην ομάδα είναι στα τάρταρα. Οι παίχτες δεν εμπιστεύονται πλέον τον Μπαρτζώκα και η τριάδα Σπανούλη, Σλούκα, Πρίντεζη, όπως λένε οι πληροφορίες μας έχει βγει μπροστά, εναντίον του κόουτς.

Οι Αγγελόπουλοι είναι φυσικά ενήμεροι όλων των εξελίξεων. Μπορεί η πολιτική τους να είναι ότι δεν πάνε εύκολα σε αλλαγή προπονητή, αλλά τώρα η κατάσταση απαιτεί μέτρα και άμεσες ενέργειες. 

Με την ομάδα σε ελεύθερη πτώση, τους παίχτες στα κάγκελα, και ο κίνδυνος να χαθεί και η επόμενη χρονιά, οι αποφάσεις πρέπει να είναι άμεσες.

Και θα είναι.

Ο Μπαρτζώκας θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. 

Πότε;

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι την επόμενη χρονιά. Πολλές οι πιθανότητες να φύγει νωρίτερα με την προϋπόθεση ότι ο αντικαταστάτης μπορεί να αναλάβει από τώρα την ομάδα.

Οι εξελίξεις θα είναι μεγάλες, και θα επανέλθουμε σύντομα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ