Από την μία πλευρά η μεγάλη καθυστέρηση της ανανέωσης και από την άλλη έχουμε την Ferrari που σαν αρπακτικό περιμένει την ευκαιρία της για να κάνει το «μπαμ» δίνωντας όλα όσα ζητάει ο παγκόσμιος πρωταθλητής.  Ο Λούις Χάμιλτον συνεχίζει να σπάει ρεκόρ με τις πολλες νίκες που γράφει, κέρδισε και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή […]

Από την μία πλευρά η μεγάλη καθυστέρηση της ανανέωσης και από την άλλη έχουμε την Ferrari που σαν αρπακτικό περιμένει την ευκαιρία της για να κάνει το «μπαμ» δίνωντας όλα όσα ζητάει ο παγκόσμιος πρωταθλητής. 

Ο Λούις Χάμιλτον συνεχίζει να σπάει ρεκόρ με τις πολλες νίκες που γράφει, κέρδισε και τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή για 7η φορά στην καριέρα του, ισοφαρίζοντας το ιστορικό ρεκόρ του Σούμαχερ. Το 2008 η Βασίλισσα Ελισάβετ στο πρώτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα του απένειμε το παράσημο της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Μετά πήρε άλλα έξι, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αλλά τελικά η Βασίλισσα τον έχρισε ιππότη. Και πλέον η Φόρμουλα έχει τον δικό της ΣΕΡ. Αλλά σε ποια ομάδα;

Ο Βρετανός οδηγός έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλήματος και για πολλούς έχει ήδη ξεπεράσει και τον Μίκαελ Σουμάχερ με τις επιτυχίες του. Έχει ισοφαρίσει τον Γερμανό με 7 παγκόσμιους τίτλους, ενώ τον ξεπέρασε με 95 νίκες σε Γκραν Πρι, περισσότερες από κάθε άλλον οδηγό στα εβδομήντα χρόνια της Formula 1.

Toto Wolff calls for cheaper grassroots racing | F1 News by PlanetF1

Ο Χάμιλτον έχει συνδέσει το όνομά του με τη Mercedes, καθώς βρίσκεται στην ομάδα εδώ και 14 χρόνια, ωστόσο παρότι η ανανέωση του συμβολαίου του που έληξε έμοιαζε τυπική υπόθεση, οι φήμες πλέον οργιάζουν.

Ο Toto Wolff που είναι ο πιο αρμόδιος έλυσε την σιωπή του:

«Όπως συμβαίνει συνήθως με τις διαπραγματεύσεις, ο καθένας βλέπει τα πράγματα από τη δική του οπτική, είναι αναμενόμενο. Έχουμε στέρεες βάσεις στις μεταξύ μας σχέσεις, έχουμε πετύχει πολλά μαζί και θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά κάποιες φορές πρέπει να συζητήσεις για ορισμένα πράγματα, κι είμαστε ακόμα σε αυτό το στάδιο. Πριν το Μπαχρέιν, το αργότερο, θα έχουμε υπογράψει κάτι.

Yπάρχει προθεσμία;

«Όχι, οι δικηγόροι δουλεύουν σκληρά πάνω σε αυτό το θέμα, δεν τους κάνουμε τη ζωή εύκολη όταν μιλάμε συνέχεια στο Zoom και τους ζητάμε νέα πράγματα. Αλλά τώρα [ο Hamilton] βρίσκεται στις ΗΠΑ και εγώ είμαι εδώ [στην Αυστρία], και σε κάποια φάση θα πρέπει να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις.»

Wolff: George is very important for the long-term | GRAND PRIX 247

Υπάρχει κάποιο ‘plan B’; 

«Τον έχω ήδη απειλήσει πως είμαι ο άμεσος υποψήφιος για την θέση του. Αλλά θα πρέπει να προσαρμόσουμε κατάλληλα το μονοθέσιο, αυτό είναι το μόνο πρόβλημα!

«Δεν ”παίξαμε” ποτέ το χαρτί του George Russell μαζί του. Ο George τα πήγε περίφημα και κάποια μέρα θα βρεθεί σε κορυφαίο μονοθέσιο, αλλά στην σχέση που έχουμε με τον Lewis, δεν απειλούμε ποτέ. Ξέραμε εξ αρχής ότι θέλαμε να συνεχίσουμε μαζί, και απλώς τώρα διαπραγματευόμαστε τα του συμβολαίου.»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ