Ο Μαρκ Μάρκεθ ολοένα γίνεται και καλύτερα, μετά τον τραυματισμό του, με τον ίδιο να κάνει αγώνα να προλάβει την εκκίνηση του Moto GP. Σίγουρα, το 2020 θα θέλει να το ξεχάσει ο Μαρκ Μάρκεθ, καθώς λόγω μιας πτώσης που είχε τραυματίστηκε. Εν συνεχεία, οι λανθασμένες εκτιμήσεις των γιατρών, χειροτέρεψαν την κατάσταση στο χέρι του. […]

Ο Μαρκ Μάρκεθ ολοένα γίνεται και καλύτερα, μετά τον τραυματισμό του, με τον ίδιο να κάνει αγώνα να προλάβει την εκκίνηση του Moto GP.

Σίγουρα, το 2020 θα θέλει να το ξεχάσει ο Μαρκ Μάρκεθ, καθώς λόγω μιας πτώσης που είχε τραυματίστηκε. Εν συνεχεία, οι λανθασμένες εκτιμήσεις των γιατρών, χειροτέρεψαν την κατάσταση στο χέρι του.

Όμως, μετά από μια σειρά χειρουργείων, καθώς και μετά από μήνες αναμονής, ο Μάρκεθ ετοιμάζεται. Είναι πολύ κοντά να ανέβει ξανά στη μοτοσυκλέτα του.

Ο ίδιος κάνει εντατικά προετοιμασία, με προπόνηση στο σπίτι του, αλλά και με υπαίθριες ασκήσεις.

Οι γιατροί είπαν πως μπορεί να αρχίσει να ανεβαίνει ξανά σε μοτοσυκλέτα.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες οδήγησε ένα minibike, ενώ στη συνέχεια μια RC21V-S της Honda. Την έκδοση παραγωγής όπως της αγωνιστικής του μοτοσυκλέτας.

Βέβαια, λόγω περιορισμών στους κανονισμούς δεν μπορεί ο Μάρκεθ να οδηγήσει τη δική του μοτοσυκλέτα. Παρόλα αυτά, μπορείτε παρακάτω να δείτε ένα μέρος της προπόνησης του ίδιου, στην πίστα του Μοντμέλο της Βαρκελώνης.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ