Πέρασαν δύο εβδομάδες από τη χειρουργική επέμβαση στη Mayo Clinic στη Μινεσότα των ΗΠΑ και η Repsol Honda έβγαλε ανακοίνωση, για την πορεία της ανάρρωσής του.

Ο Μαρκ Μαρκέθ είναι γνωστό ότι ταλαιπωρήθηκε για καιρό από πρόβλημα με την όρασή του που του κόστισε, κρατώντας τον μακριά από τις πίστες. Αλλά πριν είχε το πρόβλημα με το χέρι του.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP και αναβάτης της Honda τελικά δεν μπορεί να ηρεμίσει από τα προβλήματα υγείας. Τελικά φτάνει στο τέλος όπως όλα δείχνουν της μεγάλης περιπέτειας με τα συνεχόμενα χειρουργεία.

Μετά την τελευταία του επέμβαση, υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση αφού οι ενοχλήσεις στο δεξί του χέρι ήταν έντονες. Αυτός ήταν και ο σημαντικός λόγος που δεν μπορούσε να πιάσει την απόδοση που μπορούσε.

Πέρασαν δύο εβδομάδες από τη χειρουργική επέμβαση στη Mayo Clinic στη Μινεσότα των ΗΠΑ και η Repsol Honda έβγαλε ανακοίνωση, για την πορεία της ανάρρωσής του.

Στην ανακοίνωση της  δεν υπάρχει καμία αναφορά στον πιθανό χρόνο επιστροφής του Μάρκεθ στους αγώνες. Σύμφωνα με ολες τις πληροφορίες θα χάσει όλη την σεζόν.

Μαρκ Μάρκεθ:

«Σήμερα πέρασα από ιατρικές εξετάσεις στη Μαδρίτη και οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι. Το χέρι μου είναι ακινητοποιημένο και θα είναι έτσι για τις επόμενες εβδομάδες. Τα συναισθήματα μου μέχρι στιγμής είναι θετικά γιατί δεν πονάω και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μου επιτρέπει να ξεκουράζομαι και να ακολουθώ τους κανόνες των γιατρών: υγιεινή διατροφή, πολλά υγρά και να προσπαθώ να κάνω παρέα με τα σκυλιά μας γιατί είναι σημαντικό το σώμα να μην είναι ανενεργό. Το πιο σημαντικό πράγμα που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι πρέπει να είμαι ήρεμος και υπομονετικός».

Δρ. Χοακίν Σάντσεθ Σοτέλο:

«Ο Μαρκ Μάρκεθ υποβλήθηκε σε ιατρικό έλεγχο στη Μαδρίτη από τον Δρ. Αντούνια, τον Δρ. Κοτόρο και εμένα, επιβεβαιώνοντας τη θετική εξέλιξη του χειρουργικού τραύματος. Από σήμερα θα αρχίσει να εκτελεί ελεγχόμενες ασκήσεις παθητικής κινητοποίησης ώμου και αγκώνα μέχρι την επανεξέταση τέσσερις εβδομάδες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ