Ο Μαρκ Μαρκέθ είναι γνωστό ότι ταλαιπωρήθηκε για καιρό από πρόβλημα με την όρασή του που του κόστισε, κρατώντας τον μακριά από τις πίστες.

Ο Μαρκ Μαρκέθ είναι γνωστό ότι ταλαιπωρήθηκε για καιρό από πρόβλημα με την όρασή του που του κόστισε, κρατώντας τον μακριά από τις πίστες. Αλλά πριν είχε το πρόβλημα με το χέρι του.

Ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής MotoGP και αναβάτης της Honda τελικά δεν μπορεί να ηρεμίσει από τα προβλήματα υγείας.

Η επέμβαση πήγε τέλεια και πλέον τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν όλο και καλύτερα για τον Ισπανό αναβάτη, με την δεύτερη φάση της αποκατάστασης του να βαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο.

«Κάναμε μεγάλο βήμα στη διαδικασία ανάρρωσης. Στον δεύτερο έλεγχο, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το οστό έχει τοποθετηθεί σωστά και έχοντας πετύχει αυτό μπορούμε να ξεκινήσουμε φυσικοθεραπεία στο δεξί χέρι και αερόβια άσκηση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακτώ την κινητικότητα στο χέρι μου για να συνεχιστεί ομαλά η διαδικασία ανάρρωσης. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ιατρική ομάδα για την θεραπεία και την προσοχή τους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ