Και ποιος να υποτιμήσει τον Μαρκ Μάρκεθ; Ο πληγωμένος 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανεβαίνει συνεχώς. Ο Ισπανός επέστρεψε για ακόμη μία νίκη. Δείχνοντας πως σε οποιαδήποτε κατάσταση και να βρίσκεται είναι το μεγάλο κουμάντο στις πίστες. Ο Μάρκεθ πήγε γι’ ακόμα μία φορά στην COTA και πήρε την 7η σερί καρό σημαία εκεί. Δείχνοντας ποιος […]

Και ποιος να υποτιμήσει τον Μαρκ Μάρκεθ; Ο πληγωμένος 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανεβαίνει συνεχώς.

Ο Ισπανός επέστρεψε για ακόμη μία νίκη. Δείχνοντας πως σε οποιαδήποτε κατάσταση και να βρίσκεται είναι το μεγάλο κουμάντο στις πίστες.

Ο Μάρκεθ πήγε γι’ ακόμα μία φορά στην COTA και πήρε την 7η σερί καρό σημαία εκεί. Δείχνοντας ποιος είναι εκεί το αφεντικό.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον αναβάτη στην σεζον. Δείγμα της αλλοπρόσαλλης σεζόν που διανύει. Δείγμα όμως και για τους αντιπάλους του. Πως δεν πρέπει να τον υποτιμούν. Και ίσως να πρέπει να φοβούνται την επάνοδο του στην κορυφή.

Εξάλλου, το παιδί θαύμα των μηχανών έχει δείξει στο παρλθόν πως μπορεί να κάνει την ζημιά. Ακόμη και όταν δεν …γεμίζει το μάτι.

Θυμίζουμε πως στον χθεσινό αγώνα ο Φάμπιο Κουαρταραό της Yamaha πήρε τη 2η θέση. Και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Πέκο Μπανάια με την εργοστασιακή Ducati, που κέρδισε πολλές θέσεις στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Η βαθμολογία

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MotoGP

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ