Όλα αναμένεται να αλλάξουν από την ερχόμενη σεζόν στην Formula 1.

Όλα αναμένεται να αλλάξουν από την ερχόμενη σεζόν στην Formula 1. Συνήθειες δεκαετιών. Όπως Σουμάχερ – Ferrari και Ρικιάρντο – Μακλάρεν.

Στην περίπτωση του πρώτου μάλιστα η συνήθεια είναι οικογενειακή υπόθεση. Καθώς ο μικρός Σουμάχερ αναμένεται να πάει στην οικογένεια της Mercedes.

Το 2023 ο δεύτερος οδηγός της αμερικανικής ομάδας, δίπλα στον Κέβιν Μάγκνουσεν, θα είναι ο Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος επιστρέφει στην πλήρη αγωνιστική δράση έπειτα από τρία χρόνια.

Ο Σουμάχερ δήλωσε για το νέο ταξίδι της καριέρας του με τη Mercedes: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της Mercedes-AMG Petronas F1 το 2023 στο ρόλο του αναπληρωματικού οδηγού. Θα αφοσιωθώ στο να τα δώσω όλα για να συνεισφέρω στην απόδοση της ομάδας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτή είναι μία νέα αρχή για εμένα και είμαι ευγνώμων στον Τότο (Βολφ) και όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν. Η Formula 1 είναι ένας συναρπαστικός κόσμος και δεν σταματάς να μαθαίνεις ποτέ και ανυπομονώ να απορροφήσω περισσότερη γνώση και να τη χρησιμοποιήσω για να ευνοηθεί η ομάδα της Mercedes».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ