Η Alfa Romeo τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της ότι με «την ωριμότητα και τη μεθοδική προσέγγισή του» στη δεύτερη χρονιά του έχει κερδίσει «ακόμη περισσότερους υποστηρικτές εντός της ομάδας»

Μπορεί το πέρασμα του από την Alpine να ήταν επεισοδιακό. Στην Alfa Romeo όμως ο Κινέζος πιλότος έχει βρει το λιμάνι του. Αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζεται βελτιωμένος τελευταία και δείχνει να απολαμβάνει τις κούρσες.

Με το ίδιο δίδυμο οδηγών θα «τρέχει» η Alfa Romeo στην επόμενη σεζόν της Φόρμουλα Ένα. Καθώς ο Γκουανγιού Ζου υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Και θα παραμείνει στην ελβετική ομάδα και το 2024, πλάι στον έμπειρο Φινλανδό Βάλτερι Μπότας.

Η Alfa Romeo τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της ότι με «την ωριμότητα και τη μεθοδική προσέγγισή του» στη δεύτερη χρονιά του έχει κερδίσει «ακόμη περισσότερους υποστηρικτές εντός της ομάδας» και πως η νέα συμφωνία ήταν μια «φυσική κατάληξη, καθώς στοχεύει σε περαιτέρω βελτίωση». Αυτό σημαίνει ότι ο Ζου, ο οποίος είναι ο πρώτος Κινέζος… πλήρους απασχόλησης στη Φόρμουλα Ένα, θα έχει την ευκαιρία να «τρέξει» για πρώτη φορά στην πατρίδα του, αφού το κινεζικό γκραν πρι επιστρέφει στο καλαντάρι την επόμενη χρονιά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ