Βασέρ: «Είμαι πεπεισμένος πως θα παλέψουμε με τη Red Bull για το πρωτάθλημα»

Βασέρ: «Είμαι πεπεισμένος πως θα παλέψουμε με τη Red Bull για το πρωτάθλημα».

Ο 54χρονος μηχανικός διατηρεί στενές σχέσεις με την οικογένεια Τοντ και, κυρίως, τον υιό Νίκολα.
Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Φρεντ Βασέρ, σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει με τη Red Bull Racing για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1.
Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Φρεντ Βασέρ:

«Ποτέ δεν είδα ένα μονοθέσιο να φτάνει σε δυναμική ένα άλλο στις κατατακτήριες, αλλά να μην μπορεί στον αγώνα. Είναι θέμα χρόνου και στησίματος του μονοθεσίου. Είμαι πεπεισμένος πως θα δώσουμε μάχη με τη Red Bull. H φιλοσοφία του μονοθεσίου μας δεν είναι λάθος. Δεν πιστεύω πως πρέπει να ακολουθήσουμε το δρόμο τους»

Είμαστε ακόμα μακριά από τη Red Bull. Πρέπει να κατανοήσουμε τι βρήκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, διότι σε ρυθμό αγώνα βρίσκονται σε άλλο πλανήτη. Προς ώρας δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει. Είμαστε γρήγοροι στις κατατακτήριες αλλά δεν είμαστε στον αγώνα. Η διαφορά όμως δεν είναι μικρή. Οπότε πιστεύω πως η Red Bull βρήκε κάτι μεγάλο κι εμείς πρέπει να κάνουμε το ίδιο και πάλι. Είναι δύσκολο όμως να μάθουμε, διότι το μονοθέσιο είναι το ίδιο στον αγώνα με τις κατατακτήριες. Για κάποιο λόγο στις κατατακτήριες είμαστε πολύ κοντά, ενώ στον αγώνα, σε ορισμένα σημεία είμαστε ένα δευτερόλεπτο πίσω. Η διαφορά είναι τρελή. Μπορεί να είμαστε πια γρήγοροι στις ευθείες, όμως υστερούμε στις στροφές».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ