Η Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/12) ότι ξεκινά ενδελεχή έρευνα για τα γεγονότα με το όχημα ασφαλείας του GP του Άμπου Ντάμπι, που εκτιμά ότι έπληξαν την εικόνα της Formula 1. «Οι συνθήκες γύρω από τη χρήση του αυτοκινήτου ασφαλείας μετά το ατύχημα του οδηγού Νίκολας Λατίφι και οι σχετικές επικοινωνίες μεταξύ της διοίκησης […]

Η Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε την Τετάρτη (15/12) ότι ξεκινά ενδελεχή έρευνα για τα γεγονότα με το όχημα ασφαλείας του GP του Άμπου Ντάμπι, που εκτιμά ότι έπληξαν την εικόνα της Formula 1.

«Οι συνθήκες γύρω από τη χρήση του αυτοκινήτου ασφαλείας μετά το ατύχημα του οδηγού Νίκολας Λατίφι και οι σχετικές επικοινωνίες μεταξύ της διοίκησης του αγώνα της FIA και των ομάδων, προκάλεσαν ασυνεννοησία και έντονες αντιδράσεις από τις ομάδες της Formula 1, οδηγούς και φιλάθλους.

Αυτή η διαμάχη, αμαυρώνει επί του παρόντος την εικόνα του πρωταθλήματος και του εορτασμού με την δέουσα μορφή του πρώτου τίτλου παγκόσμιου πρωταθλητή πιλότων που κατέκτησε ο Μαξ Φερστάπεν και του όγδοου συνεχόμενου τίτλου των κατασκευαστών, που κέρδισε η Mercedes», προστίθεται στην ανακοίνωση της FIA.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ