Η νέα χρονιά της Φόρμουλα 1 πλησιάζει και πιλότοι με τις ομάδες τους είναι έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να διαπρέψουν μέσα στη σεζόν και να πάρουν τα περισσότερα δυνατά θετικά αποτελέσματα. Αλλά  ο Φερνάντο Αλόνσο  την ώρα που ο οδηγός της Alpine F1 Team έκανε προπόνηση με το ποδήλατό του, στην Ελβετία […]

Η νέα χρονιά της Φόρμουλα 1 πλησιάζει και πιλότοι με τις ομάδες τους είναι έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους ώστε να διαπρέψουν μέσα στη σεζόν και να πάρουν τα περισσότερα δυνατά θετικά αποτελέσματα. Αλλά  ο Φερνάντο Αλόνσο  την ώρα που ο οδηγός της Alpine F1 Team έκανε προπόνηση με το ποδήλατό του, στην Ελβετία είχε ένα τρακάρισμα με αυτοκίνητο.

Τυχερός στην ατυχία του

Όπως έγινε γνωστό, ο Ισπανός οδηγός υποβλήθηκε ήδη σε επέμβαση για τραυματισμό στην άνω γνάθο. Υπενθυμίζουμε ότι το ποδήλατο που οδηγούσε ενεπλάκη σε αυτοκινητικό ατύχημα με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της γαλλικής ανέφερε: “Μετά το ατύχημα που είχε κάνοντας ποδήλατο χθες, ο Fernando Alonso παρέμεινε υπό παρακολούθηση σε νοσοκομείο στην Ελβετία. Οι γιατροί εντόπισαν κάταγμα στην άνω γνάθο και πραγματοποίησαν επιτυχημένη επιδιορθωτική επέμβαση. Το ιατρικό επιτελείο είναι ικανοποιημένο από την πρόοδο που έχει σημειώσει.

Ο Φερνάντο θα παραμείνει υπό παρακολούθηση στο νοσοκομείο άλλες 48 ώρες. Κοιτώντας μπροστά, μετά από μερικές μέρες πλήρους ανάπαυσης, θα είναι σε θέση να αρχίσει πάλι σταδιακά το πρόγραμμα προετοιμασίας του. Αναμένουμε να είναι πλήρως λειτουργικός ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για τη νέα σεζόν.

Η Alpine F1 Team και ο Φερνάντο σας ευχαριστούν για τις ευχές σας και θα υπάρξει νέα ενημέρωση όταν κριθεί απαραίτητο”.

Το ατύχημα

Ατύχημα με το ποδήλατο στη διάρκεια προπόνησης που έκανε στην Ελβετία, είχε ο Φερνάντο Αλόνσο. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο οδηγός της Alpine F1 Team χτυπήθηκε από διερχόμενο αμάξι, την ώρα που έκανε προπόνηση με ποδήλατο, σε περιοχή κοντά στο Λουγκάνο της Ελβετίας.

Αμέσως, διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τις πρώτες εξετάσεις που έκανε να δείχνουν ότι πιθανόν έχει υποστεί κατάγματα. Κάτι που θέτει εν αμφιβόλω το κατά πόσο θα είναι έτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν στη Formula 1, με το πρώτο Grand Prix να είναι προγραμματισμένο για τις 28 Μαρτίου στο Μπαχρέιν.

Αποτέλεσμα εικόνας για fernando alonso crash bicycle

Λίγη ώρα μετά το δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport ήρθε η επίσημη επιβεβαίωση από την Alpine F1 Team, η οποία ανέφερε μέσω ανακοίνωσης πως “μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Φερνάντο Αλόνσο ενεπλάκη σε ατύχημα, ενώ έκανε ποδήλατο στην Ελβετία. Ο Φερνάντο έχει τις αισθήσεις του, είναι καλά και περιμένει να κάνει νέες εξετάσεις αύριο το πρωί. Η Alpine F1 Team δεν θα κάνει κάποια άλλη τοποθέτηση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν την Παρασκευή“.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ