Ο Ντάνιελ Ρικάρντο είναι ένα απο τα μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της Formula 1. 

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο είναι ένα απο τα μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της Formula 1.  Στην ΜακΛάρεν πάντως δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό και να κάνει όλα όσα περίμεναν οι Βρετανοί από εκείνον. Πάντως, παρ’ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2023 η ομάδα του θέλει να κουβεντιάσουν για ανανέωση. Εκείνος όμως; Θέλει;

O CEO της McLaren Ζακ Μπράουν, μίλησε για τον Ρικάρντο:

«Σίγουρα νιώθει πιο άνετα. Στους αγώνες είναι ιδιαίτερα δυνατός και έχει βελτιωθεί και στις κατατακτήριες. Ακούγοντας τις συνομιλίες που έχει με τους μηχανικούς, κατανοώ πως δεν νιώθει τέλεια με το μονοθέσιο, αλλά έχει φοβερή σχέση με τον Λάντο που ξέρει καλά την ομάδα».

Το συμβόλαιο του Αυστραλού ολοκληρώνεται στο τέλος του 2023, όμως ο Μπράουν φαίνεται ζεστός για να τον κρατήσει: «Πιθανότατα θα ξεκινήσουμε συζητήσεις για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας αργότερα μέσα στη χρονιά. Έχουμε ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου και μας αρέσει να σχεδιάζουμε μακροπρόθεσμα. Θα κάνουμε δοκιμές με τον Πάτο Ο’Γουόρντ και με τον Κόλτον Χέρτα. Έχουμε επίσης και τον νεαρό Ούγκο (σ.σ. Ούγκο Ουγκοτσούκου, 14χρονος Αμερικανός της F4) που πήρε pole position στον πρώτο του αγώνα στη Formula 4. Δεν πιστεύω πως πρέπει να κάνουμε σχέδια πολύ νωρίς, δεν βιαζόμαστε για κάτι».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ