Η μεγάλη αποκάλυψη του Ρικιάρντο

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο είναι ένα απο τα μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της Formula 1.  Mετά την απομάκρυνση του από την McLaren όμως το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο. Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν ο Αυστραλός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ψάξει ομάδα. Μια ομάδα΄ομως που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην ελίτ, και όχι να του δώσει απλώς μια θέση κομπάρσου.

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail, ο Ρικάρντο παραδέχθηκε πως το ψυχολογικό αντίκτυπο που είχε η έλλειψη ταχύτητάς του, τον οδήγησε στο να δει ψυχολόγο: «Η αυτοπεποίθησή μου διαλυόταν οδηγώντας ένα μονοθέσιο το οποίο δεν ήθελε να “χορέψει” μαζί μου και ήταν δύσκολο στην οδήγηση. Κάθε φορά που πιστεύαμε πως βρίσκαμε λύσεις, βρισκόμασταν αντιμέτωποι με μια νέα σειρά από προκλήσεις. Όταν δίνεις τόσα πολλά για κάτι κι αυτό δεν δουλεύει καθόλου, τότε υπάρχει λύπη, στεναχώρια.

Σε “τρώει”. Πέρυσι, με επηρέασε υπερβολικά. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Θα ήμουν απρόθυμος αν κάποιος έλεγε να πάμε για φαγητό. Θα χρειαζόμουν λίγο χρόνο. Άφησα την όλη κατάσταση να με επηρεάσει. Ξεκίνησα να μιλάω με ψυχολόγο πέρυσι, στην πιο δύσκολη και απαιτητική μου χρονιά. Τα αποτελέσματα από τους αγώνες, καθορίζουν σημαντικά την ευτυχία σου. Παραμελούσα τις φιλίες μου και σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να μιλήσω σε κάποιον. Και με το πρόγραμμα αγώνων να είναι τόσο μεγάλο, είναι πολύ δύσκολο να μην επηρεάζεσαι από αυτά που γίνονται στην πίστα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик