Πως θα χαρούμε πρωτάθλημα χωρίς Ρικιάρντο;

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο είναι ένα απο τα μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της Formula 1.  Mετά την απομάκρυνση του από την McLaren όμως το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο. Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν ο Αυστραλός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ψάξει ομάδα. Μια ομάδα΄ομως που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην ελίτ, και όχι να του δώσει απλώς μια θέση κομπάρσου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρικιάρντο αποφάσισε και επίσημα πως μπορεί να θυσιάσει μια χρονιά εκτός πιστών, ώστε να μην πιέσει καταστάσεις και να βρει με την ησυχία του την ομάδα που θα τον αναδείξει από το 2024.

“Γνώριζα πως ο Πιερ Γκασλί και η Alpine είχαν μεταξύ τους συνομιλίες εδώ και καιρό. Ήξερα πως η Alpine ενδιαφερόταν για εκείνον. Ήμουν προετοιμασμένος, δεν έμεινα έκπληκτος. Προσπαθούσαμε να δούμε τι γίνεται τριγύρω και να ανακαλύψουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Αλλά η πραγματικότητα είναι πως δεν θα βρίσκομαι στο grid το 2023. Πλέον προσπαθούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για το 2024. Μπορεί να υπάρξουν τότε καλύτερες ευκαιρίες”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ