Ο Ντάνιελ Ρικάρντο είναι ένα απο τα μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της Formula 1

Ο Ντάνιελ Ρικάρντο είναι ένα απο τα μεγάλα και ανερχόμενα ονόματα της Formula 1.  Mετά την απομάκρυνση του από την McLaren όμως το μέλλον του μοιάζει αβέβαιο. Μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν ο Αυστραλός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Και αυτό σημαίνει πως πρέπει να ψάξει ομάδα. Μια ομάδα΄ομως που θα του επιτρέψει να επιστρέψει στην ελίτ, και όχι να του δώσει απλώς μια θέση κομπάρσου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρικιάρντο, λέγεται, πως μπορεί να θυσιάσει μια χρονιά εκτός πιστών, ώστε να μην πιέσει καταστάσεις και να βρει με την ησυχία του την ομάδα που θα τον αναδείξει από το 2024.
“Όταν λέω ότι δεν ξέρω [τι θα κάνω], σημαίνει ότι δεν έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Μπορεί, ακόμα, να υπάρξει. Θα μπορούσε. Δεν είμαι όμως τόσο προσκολλημένος στην επόμενη χρονιά. Φυσικά θέλω να αγωνιστώ, να βρίσκομαι στην εκκίνηση.

Αλλά δεν βλέπω την επόμενη χρονιά σαν όλα ή τίποτα.

Το 2024 είναι η χρονιά που θέλω να εστιάσω την προσοχή μου. Αυτό σημαίνει πως αν μπορώ να κάνω ένα βήμα πίσω το 2023 για να κάνω δύο βήματα μπροστά το 2024, τότε αυτό είναι που προσπαθούμε να σκεφτούμε αυτή τη στιγμή, εγώ και η ομάδα μου.

Οπότε [το 2023] μπορεί να περάσω ένα χρόνο εκτός. Αλλά έχοντας στο μυαλό μου την προσπάθεια να επιστρέψω στην εκκίνηση το 2024″, κατέληξε ο Ρικιάρντο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ