Ένα σίριαλ με πολλά επεισόδια...

Ο Γκουστάβο Σκάρπα εδώ και αρκετό διάστημα απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης αναφορικά με το μέλλον του. Ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, πολλές ομάδες αναμείχθηκαν στα ρεπορτάζ.

Θέση στο σήριαλ του Βραζιλιάνου άσου πήρε η Παλμέιρας. Η ομάδα της Βραζιλίας έσπευσε να διαψεύσει τα ΜΜΕ της χώρας που ανέφερε ότι προσέφερε μέχρι και πέντε εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Σκάρπα και με τον ίδιο να λέει πως θέλει να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού. O 28χρονος έχει υπογράψει με την Νότιγχαμ, όπως σας είχα γράψει.

«H Παλμέιρας αρνείται κατηγορηματικά ότι μίλησε με τον Σκάρπα ή τους εκπροσώπους του για υποτιθέμενα ποσά για την παραβίαση του προσυμφώνου που υπέγραψε ο αθλητής με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.
Ο σύλλογος έχει μια διαφανή σχέση με τον παίκτη, ο οποίος ήδη πέρυσι, όταν τον προσεγγίσαμε για να συζητήσουμε πιθανή επέκταση του συμβολαίου του, μας κοινοποίησε την επιθυμία του να ζήσει την εμπειρία του να παίζει στο εξωτερικό.
Η Παλμέιρας σέβεται τις επιθυμίες του αθλητή, ο οποίος υπήρξε παράδειγμα επαγγελματισμού και αφοσίωσης στην καθημερινή του δουλειά», ανέφερε ο βραζιλιάνικος σύλλογος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νότιγχαμ Φόρεστ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ