Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος παραδέχθηκε πως ο βραζιλιάνικος σύλλογος κινείται για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα. Στα 5-6 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής. Το μέλλον του 29χρονου χαφ τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπου ανήκει παραμένει αβέβαιο. Ο Σκάρπα, ο οποίος δυσκολεύεται να εγκλιματιστεί στην Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει […]

 

Ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ, Αλεσάντρο Μπαρσέλος παραδέχθηκε πως ο βραζιλιάνικος σύλλογος κινείται για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα. Στα 5-6 εκατ. ευρώ το κόστος της μεταγραφής.
Το μέλλον του 29χρονου χαφ τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπου ανήκει παραμένει αβέβαιο. Ο Σκάρπα, ο οποίος δυσκολεύεται να εγκλιματιστεί στην Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει μόλις 7 συμμετοχές στη Super League.

Μετά την Ατλέτικο Μινέιρο που κατέθεσε πρόταση για τον άσο του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε και Ιντερνασιονάλ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου, Αλεσάντρο Μπαρσέλος.

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε, αλλά δεν εξαρτάται αυτό μόνο από την Ιντερνασιονάλ. Το μεταγραφικό παζάρι κινείται και ασχολούμαστε συνήθως με ποδοσφαιριστές που υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες για να αποκτηθούν.

Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και περιζήτητος από βραζιλιάνικους συλλόγους αλλά και στο εξωτερικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις μας για να είναι πετυχημένες».

Οι Βραζιλιάνοι σημειώνουν πως το κόστος της μεταγραφής του Σκάρπα κυμαίνεται μεταξύ 4.5 – 6 εκατ. ευρώ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ