Πριν λίγες ημέρες είχαμε μια ανάρτηση που έδειχνε χωρισμό του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα, μέσω της οποίας υπονοεί απιστία από μέρους του Αργεντινού. Το πιο γνωστό ζευγάρι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ενδεχομένως να μην είναι πια μαζί. Ο γάμος του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα φαίνεται πως περνάει σοβαρή κρίση. Kαι η τελευταία […]

Πριν λίγες ημέρες είχαμε μια ανάρτηση που έδειχνε χωρισμό του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα, μέσω της οποίας υπονοεί απιστία από μέρους του Αργεντινού. Το πιο γνωστό ζευγάρι στο ποδοσφαιρικό στερέωμα ενδεχομένως να μην είναι πια μαζί.

Ο γάμος του Μάουρο Ικάρντι με την Γουάντα Νάρα φαίνεται πως περνάει σοβαρή κρίση. Kαι η τελευταία ανάρτηση της συζύγου και μάνατζερ του Αργεντινού μαρτυρά πως οι δυο τους πιθανότατα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αλλά μάλλον δεν είναι έτσι.

Όπως λέγεται ο Ικάρντι αφού μίλησε με τον δικηγόρο του, και κατάλαβε οτι η κατάσταση δεν είναι και τόσο εύκολη, άλλαξε την συμπεριφορά του.

Πιο συγκεκριμένα μπροστά στον κίνδυνο να μείνει με πολύ λίγα χρήματα, αφού ένα διαζύγιο με την Νάρα θα τον άφηνε ταπί, το πήρε αλλιώς και έριξε ξανά γέφυρες.

Σαν καλό παιδί ζήτησε συγνώμη και υποσχέθηκε ότι θα είναι πιστός για πάντα….

Κάτι τέτοιο φανταζόμαστε ότι θα έκανε και η Νάρα έβαλε νερό στο κρασί της και τον δέχτηκε πίσω.

Μαζί ξανά και όλα μια χαρά…Η ιστορία θα το δείξει, αν το γυαλί που ραγίζει κολλάει.

«Καυτές» είναι οι εξελίξεις στην σχέση του Ικάρντι & της Νάρα. Η απιστία, ο προσωρινός χωρισμός, η «συγγνώμη» και η επανασύνδεση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ