Πλούσια δράση στην 3η στροφή της  Ligue 1 με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις του Σαββάτου.

Πλούσια δράση στην 3η στροφή του πρωταθλήματος Γαλλίας  Ligue 1 με τις συναρπαστικές αναμετρήσεις του Σαββάτου.

Στο πριγκιπάτο Μονακό και Λανς αναμετρήθηκαν στο πριγκιπάτο με στόχο ένα τρίποντο. Η γηπεδούχος προερχόταν από την εντός έδρας ισοπαλία με την Ρεν και η φιλοξενούμενη είχε πάρει ισοπαλία στην έδρα της Αζαξιό.

Από νωρίς μπήκε στα δύσκολα η γηπεδούχος αφού μόλις στο 7ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Πιο συγκεκριμένα ο Lois Openda πήρε μια έξοχη πάσα μέσα στην περιοχή και αμέσως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο τελείωμα!

Γρήγορος ο ρυθμός στον αγώνα και είχαμε πολύ γρήγορα μια ευκαιρία για κάθε ομάδα με Akumi Minamino (Μονακό) και Seko Fofana (Λανς).

Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα νίκης. Ο Deiver Machado κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά μέσα στην περιοχή και στην συνέχεια νίκησε τον τερματοφύλακα με ένα σουτ στην κάτω δεξιά γωνία για το 0-2.

Ευτυχώς για την γηπεδούχο πριν λήξη το πρώτο μέρος βρήκε απάντηση και έμεινε ζωντανή στον αγώνα. Στο 41′ εκτελέστηκε ένα κόρνερ από τον Caio Henrique και ο Badiashile βρέθηκε αμαρκάριστος και έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά ακριβός στην κορυφή της εστίας και έγραψε το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου 1-2.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε το ίδιο άμορφα για την Λανς όπως και το πρώτο Με γκολ και σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Πιο συγκεκριμένα ο Breel Embolo στο 54′  έκανε φάουλ μες την περιοχή  καθώς βρήκε τα πόδια του αντιπάλου αντί για μπάλα. Το πέναλτι το εκτέλεσε ο Seko Fofana που με προσποίηση ξεγέλασε τον Alexander Nubel και έγραψε το 1-3.

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν για την Μονακό αφού στο 72′ έμεινε με 10 παίχτες. Ο Vanderson  για να σταματήσει τον αντίπαλο πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τετράμπαλο στο 78′ που είναι διασυρμός πλέον για τους γηπεδούχους. 1-4 από τον Wesley Said. Σούταρε με έξυπνο τρόπο περίπου από το όριο της μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μονακό

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ