Όγδοη αγωνιστική με ματσάρες στην γαλλική Ligue 1. Με το συναρπαστικά παιχνίδια  στο Κυριακάτικο μενού.

Όγδοη αγωνιστική με ματσάρες στην γαλλική Ligue 1. Με το συναρπαστικά παιχνίδια  στο Κυριακάτικο μενού.

Κλερμόν – Τρουά

Με το γκολ του Γκαστιέ η Κλερμόν άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό του αγώνα. Όμως ο Μπαλντέ το πήρε προσωπικά και στο 23ο και 54ο λεπτό του αγώνα γύρισε μόνος του το παιχνίδι για την ολική ανατροπή της Τρουά και τον Ριπάρτ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ για την Τρουά, που πήρε εν τέλει την νίκη με το τελικό 1-3 και τους 3 σημαντικούς βαθμούς.

Μαρσέιγ – Ρεν

Με το αυτογκόλ του Γκεντουζί η Ρεν ευτύχησε να προηγηθεί στο ματς, απέναντι στους Μασσαλούς. Όμως η συνέχεια δεν ήταν με το μέρος τους. Καθώς οι γηπεδούχοι βρήκαν απάντηση στο Β μέρος και ισοφάρισαν με τον παίκτη που έφταιγε στο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Γκεντουζί διόρθωσε το λάθος του και έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Για το τελικό 1-1.

Μπρεστ – Αζαξιό 

Στο απόλυτο μηδέν τελείωσαν την προσπάθεια τους οι δύο ομάδες στο πρώτο 45λεπτο. Με την Μπρεστ να έχει την υπεροχή στο πρώτο μέρος και να μην μπορεί να βρει δίχτυα. Ενώ στο Β ημίχρονο τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα. Όμως ο Χαμούμα έδωσε την νίκη με 0-1 στην Αζαξιο, με το τελικό 0-1 αφήνει ξενερωμένους τους γηπεδούχους και θριαμβευτές τους φιλοξενούμενους.

Νις Ανζέρ

Ένα επεισοδιακό παιχνίδι ανάμεσα σε Νις και Ανζέρ, με τα 90 λεπτά να συμπληρώνονται βρίσκοντας τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με 10 παίκτες έκαστες. Καθώς οι 2 αποβολές σε Τοντιμπό και Μπουφάλ αντίστοιχα σημάδεψαν το παιχνίδι. Και πολύ περισσότερο για την γηπεδούχο Νις, που ηττήθηκε εν τέλει από την Ανζέρ χάρις στο τέρμα του Μπενταλέμπ στο 43ο λεπτό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαρσέιγ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ