Τρίτη αγωνιστική με ματσάρες στην γαλλική Ligue 1. Με το συναρπαστικά παιχνίδια και εκπλήξεις στο Κυριακάτικο μενού.

Τρίτη αγωνιστική με ματσάρες στην γαλλική Ligue 1. Με το συναρπαστικά παιχνίδια και εκπλήξεις στο Κυριακάτικο μενού. Με νίκες συνέχισαν Μπρεστ και Οσέρ. Ισόπαλες σε ματσάρα Τουλούζ και Λοριάν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των μεσημεριανών αγώνων:

Ανζέρ – Μπρεστ 1-3

Άνετη νίκη με επιβλητική εμφάνιση από την Μπρεστ, με το σκορ να είναι πολύ μεγαλύτερο, αν η Ανζέρ δεν ήταν τυχερή στα σουτ των φιλοξενούμενων. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλές στιγμές και δεν έφτασαν κοντά σε αποτέλεσμα σε κανένα σημείο του αγώνα.

Κλερμόν – Νις 1-0

Εντός έδρας νίκη για την Κλερμόν με 1-0 απέναντι στην Νις. Με τους γηπεδούχους να σκοράρουν και να παίρνουν το σημαντικό τρίποντο ενόψει συνέχειας. Χάρις στο τέρμα του Κάουι στο 6ο λεπτό του αγώνα.

Μονπελιέ – Οσέρ 1-2

Ματς για γερά νεύρα ανάμεσα σε Μονπελιέ και Οσέρ.  Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Σακό. Στο 39ο λεπτό. Η ανατροπή όμως δεν άργησε, με την Οσέρ να σκοράρει με τους Ντακότα και Οτρέτ.

Τουλούζ – Λοριάν 2-2

Ο Λοριάντε άνοιξε το σκορ στο 2ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους. Με την Τουλούζ να ισοφαρίζει με τον Ρατάο στο 31ο λεπτό. Ο Νταλίνγκα έδωσε προβάδισμα στο 64ο λεπτό για την Τουλούζ, όμως η Λοριάν έκανε το 2-2 με τον Κονέ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ