Με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Αντόνιο Κασάνο, επεσήμανε ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι θέμα χρόνου ν΄ απομακρυνθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ιταλός πρώην χαρισματικός μέσος, αποκάλυψε μάλιστα και ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι εκείνος που θα τον διαδεχτεί στον πάγκο των παριζιάνων. Ο Κασάνο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της «O’ […]

Με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Αντόνιο Κασάνο, επεσήμανε ότι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι θέμα χρόνου ν΄ απομακρυνθεί από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο ιταλός πρώην χαρισματικός μέσος, αποκάλυψε μάλιστα και ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν θα είναι εκείνος που θα τον διαδεχτεί στον πάγκο των παριζιάνων.

Ο Κασάνο μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της «O’ Bobo TV» επεσήμανε ότι, «…τελειώνει ο χρόνος του Ποτσετίνο στην Παρί. Έχω ακούσει άσχημα πράγματα για αυτόν.

Είναι καταπληκτικός άνθρωπος αλλά σαν προπονητής δεν είναι καλός. Παίκτες μου λένε ότι δεν κάνει ίχνος τακτικής στην προπόνηση. Μάλιστα ζητά συμβουλές από τους παίκτες για το πώς θα παίξουν. Δεν μπορώ να το πιστέψω…».

Ο πρώην Ιταλός διεθνής κατέληξε:

«Δεν έχει κοουτσάρει πρωταθλητές και τώρα δεν ξέρει πως ν’ ανταποκριθεί. Απ’ ότι μου μεταφέρουν πηγές μου, ο Ζιζού είναι προ των πυλών…».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ