Να λοιπόν που όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του Καφέ της Χαράς θα έχουμε και νέα δεδομένα. Σιγά σιγά, η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, φτάνει στο τέλος της, ενώ τη βδομάδα αυτή θα δούμε τα δύο τελευταία επεισόδια. Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει πολλές εκπλήξεις. Τόσο σε ηθοποιούς που υπάρχουν ήδη στη σειρά, […]

Να λοιπόν που όσο πλησιάζουμε στο φινάλε του Καφέ της Χαράς θα έχουμε και νέα δεδομένα. Σιγά σιγά, η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, φτάνει στο τέλος της, ενώ τη βδομάδα αυτή θα δούμε τα δύο τελευταία επεισόδια.

Το τελευταίο επεισόδιο θα έχει πολλές εκπλήξεις. Τόσο σε ηθοποιούς που υπάρχουν ήδη στη σειρά, όσο και σε ηθοποιούς που θα εισβάλουν για 1η φορά.

Όπως είπαμε λοιπόν και σε αυτή την κατηγορία ανήκει η Μπέσυ Μάλφα. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο ότι στην ίδια σειρά πρωταγωνιστούν ο σύζυγός της, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, αλλά και μία εκ των δύο κορών τους, η Όλγα.

Το μεγάλο φινάλε

Η σειρά θα φτάσει στο τέλος νωρίτερα από ότι υπολογίζαμε αφού το κανάλι αποφάσισε να προβάλει δύο επεισόδια την εβδομάδα, και την μεθεπόμενη εβδομάδα θα έχουμε το οριστικό τέλος της σειράς.

Την Μεγάλη εβδομάδα δεν θα έχουμε επεισόδια και την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα δούμε την Τετάρτη 5 Μάϊου το προτελευταίο και την Πέμπτη 6 Μάϊου το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Τετάρτη 5 Μαΐου

Ξημερώνει η μέρα του γάμου. Ο Περίανδρος ετοιμάζεται να συνοδέψει τη νύφη, διότι η Χαρά τον παρακάλεσε να το κάνει. Ο πατέρας της Βάλιας δεν μπορούσε να το κάνει. Έτσι κι αλλιώς, σκέφτονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Άρα, ο Περίανδρος θα γίνει πατριός της.

Η Αρετή ετοιμάζεται να πάει στο γάμο, με τον Μάνο να εξαφανίζεται από το σπίτι. Εκείνος, παίρνει ένα άλογο και τρέχει σαν τρελός. Η Βάλια ντύνεται νύφη, όμως… είναι αρκετά θλιμμένη!

Η διάθεσή της φτιάχνεται από την έκπληξη-δώρο που της έκανε ο Περίανδρος. Αυτό, δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Τρελαντώνη. Πλησιάζει η ώρα του γάμους και όλοι περιμένουν τη νύφη στην εκκλησία. Ο Περίανδρος με το αυτοκίνητο και η Βάλια πηγαίνουν προς το χωριό. Ξαφνικά πλησιάζει με το άλογο ο Μάνος, ενώ τους κόβει την πορεία. Η Βάλια κατεβαίνει, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει, όμως εν τέλει κλέβεται μαζί του και φεύγουν με το άλογο.

Πέμπτη 6 Μαΐου

Ο Περίανδρος κι η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους. Αυτοί θα μείνουν απλά… συμπέθεροι, δίνοντας τόπο στα νιάτα. Ο Όθων τα βρίσκει με την κόρη του Φατσέα, την Άντζυ. Όμως, το ανατρεπτικό είναι πως η Αρετή φεύγει για μια θέση σε ένα νοσοκομείο. Ενώ ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι.

Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος. Ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη. Η υπόθεση του εμπρησμού του καφέ έρχεται στο φως ξανά. Από μια νέα μαρτυρία, η οποία ενοχοποιεί τον Περίανδρο. Αυτή, οδήγησε στην ομολογία του πραγματικού ενόχου. Οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχθούν το εγγονάκι τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ